C Cobalt OP ⭐ 18y 15 yil once #1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
SubDue ⭐ 17y 15 yil once #2 summer1: summer1: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #3 nese: nese: nese: nese: nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 15 yil once #4 Şişme Bihter yolda... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 15 yil once #5 Şişme Bihter yolda...ahahahahahahahahahahh ağladım gülmekten yaaa 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #6 Bihterin kendini vurdugu tabanca gelmiştir... ahahah 😆 nese: makara: p.s : SAÇMALIK daral: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt OP ⭐ 18y 15 yil once #7 Şişme Bihter yolda... 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Dunedain ⭐ 17y 15 yil once #8 Şişme Bihter yolda... 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁sandalyeden düştüm 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DaRKWaTcH ⭐ 19y 15 yil once #9 Şişme Bihter yolda...Üstelik ses'de çıkarıyor 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W WikiLeaks ⭐ 17y 15 yil once #10 Şişme Bihter yolda... 😁 😁 😈 😈 😈 😈 😈 😈 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #11 Türkiye çok yanlış yerlere gidiyor.. Böyle dizilerle Türklerin akıllarını alıyorlar 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BaZinGa ⭐ 18y 15 yil once #12 yapma Behlül o senin yengen muhaha koptum gece gece 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
.NET ⭐ 19y 15 yil once #13 yapma bÜhlül o senin yengen asdgasgsdfg [F New]Solo Gitarist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaptainCoCo ⭐ 19y 15 yil once #14 yok artık bunlar gerçekmi ya :S TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
orhanow ⭐ 18y 15 yil once #15 Şişme Bihter yolda...+1907Ps:Yurdum İnsanı 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
G Geunge ⭐ 17y 15 yil once #16 Şişme Bihter yolda...+1905 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil