Öncelikle Merhabalar.Ben Pre PLUS'La 1 ayLık sp ticketi aLıcam . Gerekli sitelerdede bu konuyu açtım ama pek emin olamadım . benim zamanım kısıtıLı olduğu için ikisinin ticketide aynı anda başlasın istiyorum ama . Bazıları diyor aynı anda açarsan sp ticketin werdiği sp %desi boşa gider diyor . Bazılarıda hayır öyle olmaz Pre plusun werdiği sp , sp ticketinin werdqi sp eklenr %200 sp alms olrsn dıor . şmdi benm emin olmam için önerilerinizi almak istiyorum.
Bi Önerinizi aLmak istiyorum [İÇERİ]
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
???
20 kişi bakms birisi cwp yzsnnn ????
Boşa gitme diye bir olay yok tabiki ama daha çok verim almak istiyorsan ayrı ayrı basmanda fazda var. Ben basacak olsam ayrı saatlerde basarım bunun dc yemesi var lag ı var kasma alanına gdip gelmesi var bunlarıda dusunmek lazım.
Ayrıntılı açıklama :
Pre plus : 5 saat %100 SP
gold SP ticket : 3 saat %100 SP
Birinci koşul : İkisi aynı anda açıldığında 3 saat boyunca 3 katı SP,2 saat de 2 kat sp gelir.
İkinci koşul : İkisi ayrı zaman dilimlerinde açılırsa,çakışma olmazsa toplamda 8 saat %100 SP gelir.
Basit matematik ile açıklayalım:
X=1 saatte gelen SP
1. Koşul : 3 saat boyunca 3X , 2 saat boyunca 2X sp. YANİ (3*3X)+(2*2X) = (9+4)X = 13X
2. Koşul : 8 saat boyunca 2X SP . YANİ 8*2X = 16X
Genelde oyuncuların neredeyse tamamı ticket saatlerini üst üste çakıştırınca çok EXP, SP kastıklarını düşünürler.Fakat yukarıdaki hesapta da görüldüğü gibi yanılırlar. Bu hesabı bilen benim gibi 3-5 expert oyuncu vardır.
Ayrıntılı açıklama :
Birinci koşul : İkisi aynı anda açıldığında 3 saat boyunca 3 katı SP,2 saat de 2 kat sp gelir.
İkinci koşul : İkisi ayrı zaman dilimlerinde açılırsa,çakışma olmazsa toplamda 8 saat %100 SP gelir.
X=1 saatte gelen SP
1. Koşul : 3 saat boyunca 3X , 2 saat boyunca 2X sp. YANİ (3*3X)+(2*2X) = (9+4)X = 13X
Genelde oyuncuların neredeyse tamamı ticket saatlerini üst üste çakıştırınca çok EXP, SP kastıklarını düşünürler.Fakat yukarıdaki hesapta da görüldüğü gibi yanılırlar. Bu hesabı bilen benim gibi 3-5 expert oyuncu vardır.
+1 🍺
Teşekkürler o zmn ben plusun ticket zamanını bitirince sp ticketini başlatıcam
Ayrıntılı açıklama :
X=1 saatte gelen SP
woot 😈 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap