İ İTEVLADI OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 Şuan 14 levelim. AutoPot olmaması çok kötü 😊 .... Ve işte Yılan Kavminden FeNaCoRe >>11 Level Civarı :)- Resim Silinmiş.Buda 14 level,uykun geldi bıraktım, Yarın devammm 🍺 - Resim Silinmiş. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TorQ ⭐ 17y 16 yil once #2 Vaay Çok Güzel Duruyor Karakter Grafıklerde Orta Derece Acaba Bendemi Başlasam xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
İ İTEVLADI OP ⭐ 18y 16 yil once #3 Çerezlik bi oyun, Canın sıkılınca girer kasarsın 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Impossy ⭐ 17y 16 yil once #4 TALİH KAĞIDI LUTUF KAĞIDI SATILIR !!!Bu daha çok dikkatimi çekti benim xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 16 yil once #5 Online oyunlarda Türkçe kullanılmasına alışamadım ben de. skill basmak isterken ruh'unuz yetmiyor diyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SatanicTurtle ⭐ 17y 16 yil once #6 Şu oyuna bi bakıcam bende 😉 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Matzeline ⭐ 19y 16 yil once #7 Şu oyuna bi bakıcam bende ;)Geç kalma,hemen bak derim 👴 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil