Ya ben rapidshare'e falan giremiyorum çünkü otomatik süresi var ya mobil girdiğim için ve telefonum çok yeni olmayan bi model olduğu için indiremiyorum müzik falan :s Sertab Erener'in Koparılan Çiçekler'ini biri herhangi bi upload sitesine yükleyebilir mi?mp3 dosyası olarak ama.Rar olarak açmıyor çünkü.Öyle süreli bi site olmasın ama linke tıklayınca download başlasın :'( dans etmek istiyorum lütfen biri yardım etsin :s
Bi centilmen aranıyo ;P
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
youtubedan dinle 😜

Telefonum youtube açıyor ama kalitesi iyi değil ki
Violent Arise
⭐ 19y
Bu koparılan çiçekler albüm mü oluyor ? 😲
1 tane buldum da 100 mb. (:
1 tane buldum da 100 mb. (:
Ya ben rapidshare'e falan giremiyorum çünkü otomatik süresi var ya mobil girdiğim için ve telefonum çok yeni bi model olduğu için indiremiyorum müzik falan :s Sertab Erener'in Koparılan Çiçekler'ini biri herhangi bi upload sitesine yükleyebilir mi?mp3 dosyası olarak ama.Rar olarak açmıyor çünkü.Öyle süreli bi site olmasın ama linke tıklayınca download başlasın :'( dans etmek istiyorum lütfen biri yardım etsin :s
ps: Fırından yeni çıkma telefon 😈
ps2: Koparılan çiçeklerin neresinde dans ediyorsun ya merak ettim 😱
Bildiğim sitelerde hep bekletiyor en az 15 sn.
-
ps2: Koparılan çiçeklerin neresinde dans ediyorsun ya merak ettim 8O
😜 😆
Ya ben rapidshare'e falan giremiyorum çünkü otomatik süresi var ya mobil girdiğim için ve telefonum çok yeni bi model olduğu için indiremiyorum müzik falan :s Sertab Erener'in Koparılan Çiçekler'ini biri herhangi bi upload sitesine yükleyebilir mi?mp3 dosyası olarak ama.Rar olarak açmıyor çünkü.Öyle süreli bi site olmasın ama linke tıklayınca download başlasın :'( dans etmek istiyorum lütfen biri yardım etsin :s
ps: Fırından yeni çıkma telefon 😈
ps2: Koparılan çiçeklerin neresinde dans ediyorsun ya merak ettim 8O
çok yeni olmayan yazacaktim unutmuşum pardon
ayrıca dans edeceğim şarkı emin ol sadece o değil womanizer var radar var circus tar 😉
çok yeni olmayan yazacaktim unutmuşum pardon
ayrıca dans edeceğim şarkı emin ol sadece o değil womanizer var radar var circus tar ;)
Sadece bir soru sordum yahu stres yapma hemen 🎅
Olmadı ama olsun teşekkürler cuba libre :r
mp3 paylaşımı yasaktır.
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
mp3 paylaşımı yasaktır.
. 👋
Ben zaten buldum dinliyorum hah 4shared'in mobil sitesi varmış hıh su anda da funhouse'u dinliyorum
this used to be a funhouse
but now it's full of evil clowns 😉
neyyyseee
this used to be a funhouse
but now it's full of evil clowns 😉
neyyyseee
Elimizde centilmen kalmadı, kıro lazım olursa bana mesaj atman yeter,her türlü yardım ederim
Elimizde centilmen kalmadı, kıro lazım olursa bana mesaj atman yeter,her türlü yardım ederim
+1 🙏
Special thx to FlexiElimizde centilmen kalmadı, kıro lazım olursa bana mesaj atman yeter,her türlü yardım ederim
😁 😈
bir bayan hanım ise bir erkek centilmen olur diye düşünüyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap