Icerige atla
Extraloob

Bi centilmen aranıyo ;P

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
K
Kitty OP ⭐ 16y
Ya ben rapidshare'e falan giremiyorum çünkü otomatik süresi var ya mobil girdiğim için ve telefonum çok yeni olmayan bi model olduğu için indiremiyorum müzik falan :s Sertab Erener'in Koparılan Çiçekler'ini biri herhangi bi upload sitesine yükleyebilir mi?mp3 dosyası olarak ama.Rar olarak açmıyor çünkü.Öyle süreli bi site olmasın ama linke tıklayınca download başlasın :'( dans etmek istiyorum lütfen biri yardım etsin :s
18 Yanıt
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
youtubedan dinle 😜
K
Kitty OP ⭐ 16y
Telefonum youtube açıyor ama kalitesi iyi değil ki
Violent Arise
Bu koparılan çiçekler albüm mü oluyor ? 😲

1 tane buldum da 100 mb. (:
Windy
Windy ⭐ 19y
Ya ben rapidshare'e falan giremiyorum çünkü otomatik süresi var ya mobil girdiğim için ve telefonum çok yeni bi model olduğu için indiremiyorum müzik falan :s Sertab Erener'in Koparılan Çiçekler'ini biri herhangi bi upload sitesine yükleyebilir mi?mp3 dosyası olarak ama.Rar olarak açmıyor çünkü.Öyle süreli bi site olmasın ama linke tıklayınca download başlasın :'( dans etmek istiyorum lütfen biri yardım etsin :s

ps: Fırından yeni çıkma telefon 😈

ps2: Koparılan çiçeklerin neresinde dans ediyorsun ya merak ettim 😱
U
Uprising ⭐ 19y
Bildiğim sitelerde hep bekletiyor en az 15 sn.
C
CubaLibre ⭐ 16y
-
RedQueen
RedQueen ⭐ 17y

ps2: Koparılan çiçeklerin neresinde dans ediyorsun ya merak ettim 8O

😜 😆
K
Kitty OP ⭐ 16y
Ya ben rapidshare'e falan giremiyorum çünkü otomatik süresi var ya mobil girdiğim için ve telefonum çok yeni bi model olduğu için indiremiyorum müzik falan :s Sertab Erener'in Koparılan Çiçekler'ini biri herhangi bi upload sitesine yükleyebilir mi?mp3 dosyası olarak ama.Rar olarak açmıyor çünkü.Öyle süreli bi site olmasın ama linke tıklayınca download başlasın :'( dans etmek istiyorum lütfen biri yardım etsin :s

ps: Fırından yeni çıkma telefon 😈

ps2: Koparılan çiçeklerin neresinde dans ediyorsun ya merak ettim 8O

çok yeni olmayan yazacaktim unutmuşum pardon
ayrıca dans edeceğim şarkı emin ol sadece o değil womanizer var radar var circus tar 😉
Windy
Windy ⭐ 19y
çok yeni olmayan yazacaktim unutmuşum pardon
ayrıca dans edeceğim şarkı emin ol sadece o değil womanizer var radar var circus tar ;)

Sadece bir soru sordum yahu stres yapma hemen 🎅
K
Kitty OP ⭐ 16y
Olmadı ama olsun teşekkürler cuba libre :r
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
mp3 paylaşımı yasaktır.
T
mp3 paylaşımı yasaktır.

. 👋
K
Kitty OP ⭐ 16y
Ben zaten buldum dinliyorum hah 4shared'in mobil sitesi varmış hıh su anda da funhouse'u dinliyorum
this used to be a funhouse
but now it's full of evil clowns 😉
neyyyseee
X
Xanthos ⭐ 19y
Elimizde centilmen kalmadı, kıro lazım olursa bana mesaj atman yeter,her türlü yardım ederim
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Elimizde centilmen kalmadı, kıro lazım olursa bana mesaj atman yeter,her türlü yardım ederim

+1 🙏
Special thx to Flexi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

😁 😈
W
WeAre ⭐ 19y
bir bayan hanım ise bir erkek centilmen olur diye düşünüyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: