Icerige atla
Extraloob

Bi Bakarmısınız Inetsrv Virüsü

· 6 Yanıt · 952 görüntüleme
S
sezombo OP ⭐ 18y
Evet Arkadaşlar benim pcmde Inetsrv adlı dosya vardır. Ama pek eimn değilim virüsmdür nedir ne olur yardım edin 😞 msn mi açamıyorum istediğim sitelere giremiyorum silkroada giremiyorum(silkroad oyunu) lütfe yardım edin.Eğer kurallara uygun değilse açtığım konu ne olur silmeyin daha pek bilmiyorum sitenin kurallarını lütfen çok acil bunu silmemin bi yolunu söleyin bana söleyene +10 rep vercem
6 Yanıt
M
Midbroke ⭐ 18y
Evet Arkadaşlar benim pcmde Inetsrv adlı dosya vardır. Ama pek eimn değilim virüsmdür nedir ne olur yardım edin 😞 msn mi açamıyorum istediğim sitelere giremiyorum silkroada giremiyorum(silkroad oyunu) lütfe yardım edin.Eğer kurallara uygun değilse açtığım konu ne olur silmeyin daha pek bilmiyorum sitenin kurallarını lütfen çok acil bunu silmemin bi yolunu söleyin bana söleyene +10 rep vercem

İlk önce şunu söylemek istiyorum forumumuzda rep sistemi yoktur . Aynı sorunlar bende de var zamanla çözüleceğini düşünüyorum , sorun ttnet büyük bir ihtimal . Format falan çare değil . Zamanla çözülür inşallah.
M
malboro ⭐ 18y

bu forumda rep yok bence rep olayimidir ne karin agrisiysa cok sacma belki virustur sen bi format atmayi dene olmazsa baska yerlerde konu acmayi denersin 😉
S
sezombo OP ⭐ 18y
na yapçağımı bilmiyorum lütfen yardım edin
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Troj/StartPa-EM Bulaşmış sanırım bilgisayarını güncel bir virüs programı ile taratmanı tavsiye ederim Trojanlı bir pc 0 güvenlidir. 👴
M
malboro ⭐ 18y
Troj/StartPa-EM Bulaşmış sanırım bilgisayarını güncel bir virüs programı ile taratmanı tavsiye ederim Trojanlı bir pc 0 güvenlidir. 👴

aynen

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: