Bu konuyu nereye yazacagımı bilemedim ama ben buraya nasıl ss eklicem imzama resim felan ekleyemiyorumda!!!
Bi Bakarmısınız?
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Buraya SS eklemek için
Buraya Resminin linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde yapıcaksın..
Eğer imzana resim koyucaksan Kullanıcı Kontrol Paneli/Profil/İmza'ya girerek oraya yine bu şekilde
Buraya Resminin Linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde olucak.Umarım yardımcı olmuşumdur..
Eğer imzana resim koyucaksan Kullanıcı Kontrol Paneli/Profil/İmza'ya girerek oraya yine bu şekilde
Buraya SS eklemek içinBuraya Resminin linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde yapıcaksın..
Eğer imzana resim koyucaksan Kullanıcı Kontrol Paneli/Profil/İmza'ya girerek oraya yine bu şekildeBuraya Resminin Linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde olucak.Umarım yardımcı olmuşumdur..
teşekkürler yardımcı olmuşsun güzelim tam anlamıyla Wink
Tşkler ama bu resimleri pc den alamıyozmu 😊 yükleyecek site bulamıomda
Tşkler ama bu resimleri pc den alamıyozmu 😊 yükleyecek site bulamıomda
http://www.imageshack.us sitesinden upload edıp direc-t lınk bole bişiy var en altta o lınk i kopyala devamı
Buraya SS eklemek içinBuraya Resminin linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde yapıcaksın..
Eğer imzana resim koyucaksan Kullanıcı Kontrol Paneli/Profil/İmza'ya girerek oraya yine bu şekildeBuraya Resminin Linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde olucak.Umarım yardımcı olmuşumdur..
teşekkürler yardımcı olmuşsun güzelim tam anlamıyla Wink
Her zaman. extrabeer
tesekkurlerr Very Happy
Şimdi Ögrendim SAyenizde Çok Tşkler extraokk extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap