Icerige atla
Extraloob

Bi Bakarmısınız?

· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme
B
By_Sheytan OP ⭐ 19y
Bu konuyu nereye yazacagımı bilemedim ama ben buraya nasıl ss eklicem imzama resim felan ekleyemiyorumda!!!
8 Yanıt
C
Caprice ⭐ 19y
Buraya SS eklemek için Buraya Resminin linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde yapıcaksın..
Eğer imzana resim koyucaksan Kullanıcı Kontrol Paneli/Profil/İmza'ya girerek oraya yine bu şekilde Buraya Resminin Linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde olucak.Umarım yardımcı olmuşumdur..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Buraya SS eklemek için Buraya Resminin linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde yapıcaksın..
Eğer imzana resim koyucaksan Kullanıcı Kontrol Paneli/Profil/İmza'ya girerek oraya yine bu şekilde Buraya Resminin Linki" alt="" loading="lazy"> Bu şekilde olucak.Umarım yardımcı olmuşumdur..

teşekkürler yardımcı olmuşsun güzelim tam anlamıyla Wink
B
By_Sheytan OP ⭐ 19y
Tşkler ama bu resimleri pc den alamıyozmu 😊 yükleyecek site bulamıomda
L
Liu ⭐ 19y

Tşkler ama bu resimleri pc den alamıyozmu 😊 yükleyecek site bulamıomda

http://www.imageshack.us sitesinden upload edıp direc-t lınk bole bişiy var en altta o lınk i kopyala devamı

C
Caprice ⭐ 19y

teşekkürler yardımcı olmuşsun güzelim tam anlamıyla Wink

Her zaman. extrabeer
P
pfffffff ⭐ 19y
tesekkurlerr Very Happy
B
By_Sheytan OP ⭐ 19y
Şimdi Ögrendim SAyenizde Çok Tşkler extraokk extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: