Aşağıdaki resimde kahve taneleri içinde adam var.
Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir. Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir.
Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir.
Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursanız beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir.
Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyninizin sağ tarafı acınacak durumda demektir.
Aşırı derecede yavaş tepki veriyorsa lütfen daha çok resim izleyip bu egzersize ağırlık verin
-Resim Silinmiş.
Beyninizin Çalışma Hızı
· 15 Replies · 1.5K views 0 reading
15 Replies
resim yulendi direk bakinca buldum ama dahi oldumu hic sanmiorum sacma geldi biraz
ben göremedim Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil
daha resme bakar bakmaz gördüm lolu
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !o zaman ben bir Professıonalım.. Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
ben göremedim Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil
en alt siraya bak
evet ttnet bizi aptal da yaptı sok sok resim 5 dk da tamamı indirildi ve sonuc ben bir aptalım:D
extraokk güzell de ne alakası war dahilikle :?!!!
evet ttnet bizi aptal da yaptı sok sok resim 5 dk da tamamı indirildi ve sonuc ben bir aptalım:D
I <3 you my varil. Mr. Green Ben yüklenmesini bekledim resme bakmadan o saniye gördüm. Daha farklı bişey bekliyodum çok basit ve saçma bence.
D
DuMbLoDoRe
⭐ 18y
Evt bence saçma birşey ama olabilrde:D
bakar bakmaz buldum bende ama bence de saçma Rolling Eyes
Dahi olduğumu biliodum saten böle basit deneylere gerenk yok ! xD headbang2ft9 Mr. Green
Dahi olduğumu biliodum saten böle basit deneylere gerenk yok ! xD headbang2ft9 Mr. Green
Mr. Green
bunun dahilikle bir alakası olcagını sanmıyorum Twisted Evil Twisted Evil

T
The_DifferenT
⭐ 19y
10 sn baktım sıkıldım bir resim beni nasıl test edebilir ki dedim Razz
Log in to write a reply.
Log In