Icerige atla
Extraloob

Beyninizin Çalışma Hızı

· 15 Replies · 1.5K views
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y
Aşağıdaki resimde kahve taneleri içinde adam var.

Adamın kafasını 3 saniyede bulursanız bir dahisiniz demektir. Medikal araştırmalara göre eğer adamın kafasını 3 saniyede bulursanız beyninizin sağ tarafı diğer insanlara göre daha çok gelişmiş demektir.

Eğer adamın kafasını 1 dakikada bulursanız beyninizin sağ tarafı normal bir insanınki gibi çalışıyor demektir.

Eğer 1 ile 3 dakika arasında bulursanız beyninizin sağ tarafı normalden yavaş çalışıyor demektir. Bu durumda daha çok protein almanız gerekir.

Eğer 3 dakikadan daha fazla bir sürede bulursanız beyninizin sağ tarafı acınacak durumda demektir.

Aşırı derecede yavaş tepki veriyorsa lütfen daha çok resim izleyip bu egzersize ağırlık verin

-Resim Silinmiş.
15 Replies
M
MakmeN ⭐ 19y
resim yulendi direk bakinca buldum ama dahi oldumu hic sanmiorum sacma geldi biraz
S
SonSAHNE ⭐ 19y
ben göremedim Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
daha resme bakar bakmaz gördüm lolu
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
o zaman ben bir Professıonalım.. Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
M
MakmeN ⭐ 19y

ben göremedim Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil

en alt siraya bak
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
evet ttnet bizi aptal da yaptı sok sok resim 5 dk da tamamı indirildi ve sonuc ben bir aptalım:D
K
kurmay ⭐ 19y
extraokk güzell de ne alakası war dahilikle :?!!!
J
Jigsaw ⭐ 19y

evet ttnet bizi aptal da yaptı sok sok resim 5 dk da tamamı indirildi ve sonuc ben bir aptalım:D

I <3 you my varil. Mr. Green Ben yüklenmesini bekledim resme bakmadan o saniye gördüm. Daha farklı bişey bekliyodum çok basit ve saçma bence.
D
DuMbLoDoRe ⭐ 18y
Evt bence saçma birşey ama olabilrde:D
D
DnA ⭐ 19y
bakar bakmaz buldum bende ama bence de saçma Rolling Eyes
D
dR.NooB ⭐ 19y
Dahi olduğumu biliodum saten böle basit deneylere gerenk yok ! xD headbang2ft9 Mr. Green
R
ReAcTiVe OP ⭐ 19y

Dahi olduğumu biliodum saten böle basit deneylere gerenk yok ! xD headbang2ft9 Mr. Green

Mr. Green
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
bunun dahilikle bir alakası olcagını sanmıyorum Twisted Evil Twisted Evil
T
10 sn baktım sıkıldım bir resim beni nasıl test edebilir ki dedim Razz

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: