Icerige atla
Extraloob

Beyler Yeni Saat Aldım Sizce Guzelmı?

· 17 Yanıt · 2.1K görüntüleme
17 Yanıt
B
Banker ⭐ 18y
saat cok guzel.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hayırlı olsun güzelim, bu modeller tarzım değil lakin siyah kordon ile güzel durabilir.
W
Wrestler OP ⭐ 19y
hacım sıyah kordon zatende guzel dııllmı ufff :S
A
alpay29 ⭐ 19y
salyangoz gibi boynuzlu....

güzel güzel...
W
Wrestler OP ⭐ 19y
salyangoz gibi boynuzlu....

güzel güzel...

salyangoz gıbı boynuzlu derken :S ❓
P
Pennywise ⭐ 19y
biz güzel değil dersek takmıcanmı? 😄
T
Vasat
W
Wrestler OP ⭐ 19y
10 ytl aldım kotumu yaw o kadar:S
P
Pennywise ⭐ 19y

10ytl ye saatmı alınır yahu 😄 alacaksan kaliteli bişey alacanki uzun süre dayansın,1 saati ömür boyu kullananlar var ama seninkinin ömrü max 1 ay 😁
T

10ytl ye saatmı alınır yahu 😄 alacaksan kaliteli bişey alacanki uzun süre dayansın,1 saati ömür boyu kullananlar var ama seninkinin ömrü max 1 ay 😁

aynen ya ya seiko olacak yada eti kemik geçecek ^^
W
Wrestler OP ⭐ 19y
bim den aldım yaff:D 10 ytl ama garantı belgesı bıle var herkes kapıs kapıs alıyodu bende alayım dedım yahu gorunusu guzel deılmı saglam ayrıca dustu yere bısı olmadı deri kordon ? guzel dıılmı beyler takmıyammı yaw:S
T
bim den aldım yaff:D 10 ytl ama garantı belgesı bıle var herkes kapıs kapıs alıyodu bende alayım dedım yahu gorunusu guzel deılmı saglam ayrıca dustu yere bısı olmadı deri kordon ? guzel dıılmı beyler takmıyammı yaw:S

onca almışın tak tabi saatin kaç oldugunu dogru gosteriyosa gerisi gosteriş zaten sorunda o kısımda
M
mehmet125 ⭐ 19y

10 ytl deri kordon?Yaş kaç senin.Çakmak tut bakalım kordon nasıl tepki vercek.
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y

😁 😁
S
sLaYeR_ ⭐ 19y

:D:D:D:D 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 bimden aldıysan kesinlikle bi 10-15 yıl dayanır 😄 bizde hergün lecola kırınkıl 250 bine su 😄 🎅 güzel güzel bende gidiyim alayım bi tane bizim burda bim kutsal mekan bim malı aldıysan herkez sana özenio 😄 😘

ps:çok fazla similey var ama bim lafını duyunca kendimi tutamıyorum 😄 😄 😄 😄
J
jumper ⭐ 19y
kolunda gormek lasım 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: