Icerige atla
Extraloob

Beyler Telefondan Anlayan Birileri lazım :D

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
R
RiqueLme OP ⭐ 19y
Peder bunu almış ama markası falan nedir bilmiyorum
Rusyadan gelme arkadası vermiş al oğlana göster begenirse kullansın ayagına
bunun markası modeli nedir bileniniz varmı ??
Spoiler
- Resim Silinmiş.

Spoiler
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
L
bence bunu kulancaana ericksonn A1018 al
R
RiqueLme OP ⭐ 19y
bence bunu kulancaana ericksonn A1018 al

Hasnicktir bebegim 😄
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
kutusunda yazıyodur modeli kutusu yoksa samsung un sitesine gir bak derim
C
CapsLock ⭐ 19y
elindeki 6300 dan daha iyi bir modele benziyor 😁 😁
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
SAMSUNG S8003 Jet (Rose Black)
K
Kriptex ⭐ 17y
Telefon baya iyi bende bunun değişik bir modelini kullandım mesaj yazma harfleri filan süper ayrıca ^^

Yanda benimkinde vistanın menüsü gibi menu vardı + onları masaüstüne filan atabiliyorsun süper ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

🙏

telefon gayet şık ve beğendim kuzum güle güle kullan telefon dediğin ya iphone4 olacak ya da diğerleri dert değil 😘
R
RiqueLme OP ⭐ 19y
Telefon baya iyi bende bunun değişik bir modelini kullandım mesaj yazma harfleri filan süper ayrıca ^^

Yanda benimkinde vistanın menüsü gibi menu vardı + onları masaüstüne filan atabiliyorsun süper ^^

Aynn bRo vista daki gibi, duvar saatini attım masaüstüne sempati duyuyorum masa üstünde büyük saatlere ^^
R
RiqueLme OP ⭐ 19y

🙏

telefon gayet şık ve beğendim kuzum güle güle kullan telefon dediğin ya iphone4 olacak ya da diğerleri dert değil 😘

saol abi görüntüsü benimde hosuma gitti arkadaslar falanda begendi karar verdim yeni aletim bu ^^
C
Crisis ⭐ 19y
Kullanmıstım bu telefondan.Kullanmayı bilene dehset verici bir gideri var 😜 Telefonu farklı sekillerde farklı yönlere dogru salladıgın vakit fonksiyonları degisiyor.
bkz:Ses ac-kapat,müzik degisir,video degistir,rehberde gezin,fotograflarda gezin vb.
bir farklı özelligi ise onu diger dokunmatik telefonlardan ayıran özellik,telefonunda bir oyun olması lazım,telefonu yan tutuyosun sag asagı egdiginde tren hareket ediyor,sol yapdıgında yavaslayıp duruyor,unutamadım bi türlü 😜 Modelini arastırmadan önce özelliklerine adapte olursan kendin icin iyi edersin 😜 Güle güle kullan 😉

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: