beyler benim 80 çarı 15 lv pk yaptılar. yukarı üst köşedeki kuru kafada 15 lv nin yanında 60k yazıyor. o sayı bitince pk lık bitcekmi? yoksa o sayı sadece 15 lv için mi geçerli ve o bitince 14 dün sayısımı başlıcak. lütfen bi cvpppp
beyler pk ile ilgili lütfen yardım
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Bitecek.Ayrıca 60 K Ysa En Fazla 10 Level Düşer Hatta 10 Level Bile Düşmez... Lakin Ölmesi Uğraştırır Ama Onunda Bir Çözümü Vardı Hala Çalışıyormu Bilmiyorum Rolling Eyes
adamım tavsiye olrak kuytu bir yere kaç
yanında cape olsun itemlerini depoya koymayı unutma
tenha bir yerde bir tanıdığın capeli sekilde seni kessin sen exp kaybetmezsin ama pk lwl i düser
alıntıdır
tenha bir yerde bir tanıdığın capeli sekilde seni kessin sen exp kaybetmezsin ama pk lwl i düser
alıntıdır
alıntıdır
Pk Level Düşmez...
alıntıdır
artık değil. o bug ı ben daha oyunu bırakmadan çözmüşlerdi. artık exp kaybediyorsun üstüne birde PK exp. kaybetmiyorsun sakın öyle birşey yapma!!!
ÇÖZÜM: eşyalar (silahta dahil) storage a koy ve sehirde PK lvl ı bitene kadar bekle. Autopoition u kapat. en sağlıklı yöntemi o. En sonunda 4 lvl düşersin 10 lvl değil.
yok amaeğer isemiyorsan o zaman jangan da tomb a git bot aç paso yaratık kassın. 60.000 tane yaratıktan sonra bitecektir PK. üstüne üstük 60000\400 -> 150 SP biriktirirsin Mr. Green
alıntıdır
artık değil. o bug ı ben daha oyunu bırakmadan çözmüşlerdi. artık exp kaybediyorsun üstüne birde PK exp. kaybetmiyorsun sakın öyle birşey yapma!!!
ÇÖZÜM: eşyalar (silahta dahil) storage a koy ve sehirde PK lvl ı bitene kadar bekle. Autopoition u kapat. en sağlıklı yöntemi o. En sonunda 4 lvl düşersin 10 lvl değil.
yok amaeğer isemiyorsan o zaman jangan da tomb a git bot aç paso yaratık kassın. 60.000 tane yaratıktan sonra bitecektir PK. üstüne üstük 60000\400 -> 150 SP biriktirirsin Mr. Green
kardeşim ilgin için saol. ama şunu öğrenmek istiyorum. 60k bitince pk lık biticekmi yoksa 60k bitcek sonra 14 lv pk lığa gerilicek gene bi sayımı başlıcak? öyle olursa çar kesin 1 lv olur. lütfen buna bi cvp verirmisin
arkadaşlar , bu kardeşimin msj ın dan alıntı yaparak cvp verdim ama sizede ilginiz için teşekkür ederim... son soruma cvp verirseniz ayrıca saolun,,,
60 K Bitince Biter... Ama Kurukafa Simgesi 1 Hafta Sonra Geçer ...
çok saol. o zaman 300 kere ölünce geçicek. yani en fazla 78 lv e düşer dediğine göre kardeşim.
aynen kurukafa 1 hafta kalır 60K bitince biter bu işkence
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap