beyler herkes ııda edıordu avatarlar kalkıcak dıe sımdıde dıyınde gorum sıızi ^^
Bi şseyi ogrenmeden gelıonuz 😄 sonra laf yapıonuz
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Beyler oyunu cok bılmısler buraya
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
evt ben iddaya biLe girdim gitmicek die adam 90 lv charını koydu ortaya iddayı kazandım ama charı almadım xD
2Hafta Full Kastım Ama Female Charlarıma Male Male Charlarıma Female Ustluk Verdi .Kısacası Bi Tamamlayamadım :!!&%&! 😳
tmm lamakla alkası yok kımse cok bılmısler bna burada oyunu ögretecekler sözde joymax 2-3 gunluk bır eglence ıcın bunları bıze vermez şimdi onların yuzlerının hağlini görmek isterdım.Bide cok bılmıs gıbı bunları nıe topluonuzkı haftaya gıdıcek gtii demı 😄
Avatarların Kalkması Mantıksız Olurdu Zaten 😊
ewet,o dresler silinecek diyenler yüzünden jawel kasmadım milletle dalga gecıyodm amele gibi kasmayın diye ama pişmanım şimdi :S
ewet,o dresler silinecek diyenler yüzünden jawel kasmadım milletle dalga gecıyodm amele gibi kasmayın diye ama pişmanım şimdi :S
Yani
geçmiş olsun o vakit 🍿
geçmiş olsun o vakit 🍿
xD
xD
Avatarların Kalkması Mantıksız Olurdu Zaten :)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap