Icerige atla
Extraloob

Beyler oyunu cok bılmısler buraya

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
L
LiveInTexas OP ⭐ 18y
beyler herkes ııda edıordu avatarlar kalkıcak dıe sımdıde dıyınde gorum sıızi ^^
Bi şseyi ogrenmeden gelıonuz 😄 sonra laf yapıonuz
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
evt ben iddaya biLe girdim gitmicek die adam 90 lv charını koydu ortaya iddayı kazandım ama charı almadım xD
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
2Hafta Full Kastım Ama Female Charlarıma Male Male Charlarıma Female Ustluk Verdi .Kısacası Bi Tamamlayamadım :!!&%&! 😳
L
LiveInTexas OP ⭐ 18y
tmm lamakla alkası yok kımse cok bılmısler bna burada oyunu ögretecekler sözde joymax 2-3 gunluk bır eglence ıcın bunları bıze vermez şimdi onların yuzlerının hağlini görmek isterdım.Bide cok bılmıs gıbı bunları nıe topluonuzkı haftaya gıdıcek gtii demı 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Avatarların Kalkması Mantıksız Olurdu Zaten 😊
K
Kai ⭐ 18y
ewet,o dresler silinecek diyenler yüzünden jawel kasmadım milletle dalga gecıyodm amele gibi kasmayın diye ama pişmanım şimdi :S
L
LiveInTexas OP ⭐ 18y
ewet,o dresler silinecek diyenler yüzünden jawel kasmadım milletle dalga gecıyodm amele gibi kasmayın diye ama pişmanım şimdi :S

Yani
X
Xanthos ⭐ 19y

geçmiş olsun o vakit 🍿
L
LiveInTexas OP ⭐ 18y

geçmiş olsun o vakit 🍿

xD
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
xD
M
mesut_xD ⭐ 18y
Avatarların Kalkması Mantıksız Olurdu Zaten :)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: