Icerige atla
Extraloob

Beyler nick değiştirmem mümkün mü?

· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme
R
Rocky OP ⭐ 18y
Kardeşim üyeliği açarken hiç düşünmeden bir isim koymuş galiba. Mümkünse bunu değiştirebilir miyiz? Araştırmalarıma göre yazın 1 aylık bir süreç içerisinde mi ne nick değiştirilebiliyormuş ama yapın bir kıyak. Nickimi Tony Hawk olarak değiştirirseniz iyi olur.

Saygılarımızla,
Kardeşim ve Ben 😁
15 Yanıt
R
Rocky OP ⭐ 18y
Gördüğünüz gibi imzam ve avatarımda hazır. 😁
S
Streetwise ⭐ 19y
Yeni nick değiştirme,sezonunu beklemek zorundasın...
Windy
Windy ⭐ 19y
1. imza ve avatarını BEN göremiyorum.
2. Forumda açtığın bu gereksiz topicler sinirlerimi geriyor.
3. Herşeyin yeri-zamanı var.Şimdi nick değiştirme zamanı değil.
4. Forumda değer verilecek biri olmak istiyorsan biraz ağır takıl.18 yaşındaki bir birey gibi davran.
S
Streetwise ⭐ 19y
1. imza ve avatarını BEN göremiyorum.
2. Forumda açtığın bu gereksiz topicler sinirlerimi geriyor.
3. Herşeyin yeri-zamanı var.Şimdi nick değiştirme zamanı değil.
4. Forumda değer verilecek biri olmak istiyorsan biraz ağır takıl.18 yaşındaki bir birey gibi davran.

+1905'te ben imzasını görüyorum hacım ama avatar yok.Sinirlerini boş yere germe ya 😄
Windy
Windy ⭐ 19y
hizli resimden yüklenenler bende gözükmüyor zaten BEN yazdıydım 😜

yeri olan konuların birdaha birdaha açılmasından sıkıldım ondan sinirleniyorum (:
R
Rocky OP ⭐ 18y
Birader neyden bahsediyorsun sen? Ben gereksiz hangi konuyu açtım söyler misin?
S
Streetwise ⭐ 19y
Aynen ama,özür diledi zannedersem bu arkadaş,bende uyardım önceden,demiş 12 yaşındaki kardeşim açmış o başlıkları 😄
R
Rocky OP ⭐ 18y
Yeni nick değiştirme,sezonunu beklemek zorundasın...

Ben burda yeni sayılırım kardeşimden sonra, bana bir kıyak yapıversinler ya.Lütfen! 😞
Windy
Windy ⭐ 19y
bundan önceki imza isteğini hatırla 😉 neyse daha fazla burada muhattap olup ego tatmin edemeyeceğim.gereği yapılır.ama sanmıyorum değişeceklerini.iyi beklemeler.
R
Rocky OP ⭐ 18y
Aynen ama,özür diledi zannedersem bu arkadaş,bende uyardım önceden,demiş 12 yaşındaki kardeşim açmış o başlıkları :D

Arkadaşa tekrar söylediğin için teşekkür ederim.Bu arada sizlerin yaşları kaç?
R
Rocky OP ⭐ 18y
bundan önceki imza isteğini hatırla 😉 neyse daha fazla burada muhattap olup ego tatmin edemeyeceğim.gereği yapılır.ama sanmıyorum değişeceklerini.iyi beklemeler.

Ok sağol...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kardeşim üyeliği açarken hiç düşünmeden bir isim koymuş galiba. Mümkünse bunu değiştirebilir miyiz? Araştırmalarıma göre yazın 1 aylık bir süreç içerisinde mi ne nick değiştirilebiliyormuş ama yapın bir kıyak. Nickimi Tony Hawk olarak değiştirirseniz iyi olur.

Saygılarımızla,
Kardeşim ve Ben 😁

mevsimi geçti ☕
R
Rocky OP ⭐ 18y
Okan nolur ya yap bir kıyak.Benim salak kardeşim değiştirmiş ama.Eskiden _Antony_ miydi neydi nicki. Yap bir kıyak nolur...
Q
Quensis ⭐ 19y
Okan nolur ya yap bir kıyak.Benim salak kardeşim değiştirmiş ama.Eskiden _Antony_ miydi neydi nicki. Yap bir kıyak nolur...

Verilmiş Cevap sana hemde defalarca hala anlamamakta ısrar ediyorsun...

Konu Kilit..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: