Kardeşim üyeliği açarken hiç düşünmeden bir isim koymuş galiba. Mümkünse bunu değiştirebilir miyiz? Araştırmalarıma göre yazın 1 aylık bir süreç içerisinde mi ne nick değiştirilebiliyormuş ama yapın bir kıyak. Nickimi Tony Hawk olarak değiştirirseniz iyi olur.
Saygılarımızla,
Kardeşim ve Ben 😁
Beyler nick değiştirmem mümkün mü?
· 15 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Gördüğünüz gibi imzam ve avatarımda hazır. 😁
S
Streetwise
⭐ 19y
Yeni nick değiştirme,sezonunu beklemek zorundasın...
1. imza ve avatarını BEN göremiyorum.
2. Forumda açtığın bu gereksiz topicler sinirlerimi geriyor.
3. Herşeyin yeri-zamanı var.Şimdi nick değiştirme zamanı değil.
4. Forumda değer verilecek biri olmak istiyorsan biraz ağır takıl.18 yaşındaki bir birey gibi davran.
4. Forumda değer verilecek biri olmak istiyorsan biraz ağır takıl.18 yaşındaki bir birey gibi davran.
S
Streetwise
⭐ 19y
1. imza ve avatarını BEN göremiyorum.
+1905'te ben imzasını görüyorum hacım ama avatar yok.Sinirlerini boş yere germe ya 😄
hizli resimden yüklenenler bende gözükmüyor zaten BEN yazdıydım 😜
yeri olan konuların birdaha birdaha açılmasından sıkıldım ondan sinirleniyorum (:
yeri olan konuların birdaha birdaha açılmasından sıkıldım ondan sinirleniyorum (:
Birader neyden bahsediyorsun sen? Ben gereksiz hangi konuyu açtım söyler misin?
S
Streetwise
⭐ 19y
Aynen ama,özür diledi zannedersem bu arkadaş,bende uyardım önceden,demiş 12 yaşındaki kardeşim açmış o başlıkları 😄
Yeni nick değiştirme,sezonunu beklemek zorundasın...
Ben burda yeni sayılırım kardeşimden sonra, bana bir kıyak yapıversinler ya.Lütfen! 😞
bundan önceki imza isteğini hatırla 😉 neyse daha fazla burada muhattap olup ego tatmin edemeyeceğim.gereği yapılır.ama sanmıyorum değişeceklerini.iyi beklemeler.
Aynen ama,özür diledi zannedersem bu arkadaş,bende uyardım önceden,demiş 12 yaşındaki kardeşim açmış o başlıkları :D
Arkadaşa tekrar söylediğin için teşekkür ederim.Bu arada sizlerin yaşları kaç?
bundan önceki imza isteğini hatırla 😉 neyse daha fazla burada muhattap olup ego tatmin edemeyeceğim.gereği yapılır.ama sanmıyorum değişeceklerini.iyi beklemeler.
Ok sağol...
Kardeşim üyeliği açarken hiç düşünmeden bir isim koymuş galiba. Mümkünse bunu değiştirebilir miyiz? Araştırmalarıma göre yazın 1 aylık bir süreç içerisinde mi ne nick değiştirilebiliyormuş ama yapın bir kıyak. Nickimi Tony Hawk olarak değiştirirseniz iyi olur.
Saygılarımızla,
Kardeşim ve Ben 😁
mevsimi geçti ☕
Okan nolur ya yap bir kıyak.Benim salak kardeşim değiştirmiş ama.Eskiden _Antony_ miydi neydi nicki. Yap bir kıyak nolur...
Okan nolur ya yap bir kıyak.Benim salak kardeşim değiştirmiş ama.Eskiden _Antony_ miydi neydi nicki. Yap bir kıyak nolur...
Verilmiş Cevap sana hemde defalarca hala anlamamakta ısrar ediyorsun...
Konu Kilit..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap