- Resim Silinmiş.
charın adı GM_Fckk beyler ne GM nede Fck diye bi char açabilirsin adama pm atmayı deniyorum yazıyı yazıp entere basıyorum ne sağ tarafta oyunda değil diyo nede pm gidiyo entere bastığım gibi kayboluyo ismi bu arada fck olarak yazdım küfür olduğu için
beyler ilginç bi olay bakarmısınız ?
· 18 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
hmm çok ilginç normal oyunda f*ck yazmak bile yasak adam f*ck diye isim açmış. :s
Bir tür hile olabilir diye düşünüyorum.Ecsroda vardı böyle başkasının adına mesaj yazma 😉
Boşluk bırakılıp küfür filtresiyle yazılmış olabilir mi acaba? 🙄
hmm.. ama iSro da böyle bişey hiç görmedim ben.. gm diye char açarken hata veriyo zaten
hmm.. ama iSro da böyle bişey hiç görmedim ben.. gm diye char açarken hata veriyo zaten
Üzerindeki kısmı sansürlemişsin.Belki de;
___Medusa___(FROM):
GM_F*ck(FROM):Gratzolarak yazılmıştır 😗
hayır orda argo kelimeler vardı o yüzden sansür koydum 😉
Yalnızca mesajları sansürleyip tekrar upload edermisin lütfen?
+10 basmıssın neye basmııssın 😄 onunda resmini atsana ^^
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
Üzerindeki kısmı sansürlemişsin.Belki de;___Medusa___(FROM): GM_F*ck(FROM):Gratz
olarak yazılmıştır 😗
dogru cevap bence 😜
gerçekten ilginç bu arada +10 basmışsın gz 😊
O
Optimus Prime
⭐ 18y
Yalnızca mesajları sansürleyip tekrar upload edermisin lütfen?
evet böyle yapta görelim bi
hatırlamıyorum valla olabilir 😄
O
Optimus Prime
⭐ 18y
hatırlamıyorum valla olabilir :D
Öyledir öyledir.Kesin dediğimiz gibidir 🍺
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
vardır bir bit yeniği
Üzerindeki kısmı sansürlemişsin.Belki de;___Medusa___(FROM): GM_F*ck(FROM):Gratz
olarak yazılmıştır 😗
Cevabı bu işte 😄
Üst tarafta argo falan yok bence o mesajın asıl sahibi var 😄
Aynen öyle eHia nında dediği gibi =) ve bu resmi paylaşan kişide onu biliyor sadece biraz bizi yemeye çalışıyorlar *
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap