http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bugatti-makansi-handels-den-bugatti-vitesse-wrc-edition-1-of-8-181566060/detay
Beyler sizce nasıl alalım mı? Çok yakar diyorlar ama kararsızım. 😁 🤙
Beyler ikinci el araba alıcaz yardım.
· 13 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Lpg takarsin dert degit.
Edit : yalniz arac 5.5 milyonmus ve vergi dahil degil 😊 15 milyon euro falan oluyor heralde trde.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Edit : yalniz arac 5.5 milyonmus ve vergi dahil degil 😊 15 milyon euro falan oluyor heralde trde.
baya komikmis birader
allah için sen buna güldün mü
Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
Eğer güldüysen tamam 🤣
allah için sen buna güldün mü
Eğer güldüysen tamam 🤣
Çok adminmiş komik kardeş
Makansi handels zaten yurtdisi ucak kargosu gibi sacma sapan seylerle getirdigini vaad ediyor bulasmamak lazim. Yoksa fiyat cok cazip zaten.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Temet Nosce
⭐ 17y
Bunun vergisiyle 2-3 tane sıfır araç alırsın
Bizde var bundan eger istanbul gibi trafigin oldugu bir şehideysen dur kalklarda cok yakiyo tüp kurtarmiyor

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ya araba kafamıza yattı trafik sıkıntısı yokta bende ehliyet yok babam seneye alalım sen ehliyeti alınca diyor kararsız kaldım.
Bizde var bundan eger istanbul gibi trafigin oldugu bir şehideysen dur kalklarda cok yakiyo tüp kurtarmiyor
Ya araba kafamıza yattı trafik sıkıntısı yokta bende ehliyet yok babam seneye alalım sen ehliyeti alınca diyor kararsız kaldım.
bence ehliyetin yoksa muhtemelen trafik tecrüben de pek yoktur o yüzden porsche la falan pratik yap yoksa yazik olur o arabaya

aynen katılıyorum porsche pratik yapmak için çok güzel bir araba hem ucuz hem parçası ucuz biraz yavaşlar genel olarak ama ilk araba için yeterli bence de 😁
O da çok ucuz kaçar dersen ferrari 458 önerebilirim arkadaşım satıyor bi kıyak yaparız arkadaşa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3351/detay
bence ehliyetin yoksa muhtemelen trafik tecrüben de pek yoktur o yüzden porsche la falan pratik yap yoksa yazik olur o arabaya
aynen katılıyorum porsche pratik yapmak için çok güzel bir araba hem ucuz hem parçası ucuz biraz yavaşlar genel olarak ama ilk araba için yeterli bence de 😁
O da çok ucuz kaçar dersen ferrari 458 önerebilirim arkadaşım satıyor bi kıyak yaparız arkadaşa http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3351/detay
Haklısın ama bizim arka bahçede deneme sürüşü yaparım baya büyük bi bahçemiz var ayıptır söylemesi. 😈
Haklısın ama bizim arka bahçede deneme sürüşü yaparım baya büyük bi bahçemiz var ayıptır söylemesi. 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap