Ben Görev Yapıcı Olmasını Ve Çok Canavar Dalınca Kendi Kendine kaçması fln olmasını isterdim
Beyler Herkez Ücretsiz Botta Olması İstediği Bişe Yazsın
· 19 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Elixir weaponu 1 gold gösterip 1 milyona golda satmasını isterim Twisted Evil
gm nin yanında ona türkçe küfür yazmasını isterdim Mr. Green
Normal Bir İnsan Kasıyormuş Gibi Kasmasını İsterdim.
Level Atlayınca Bicheonu Level Up Yapmasını İsterdim .3 Str Vermesini İsterdim.
Level Atladıkça Kasma Yerini Değişitirmesini İsterdim.
Dc Falan Olmamasını İSterdim...
Dandik Dunduk İTemleri Satmasını İsterdim...
Mr. Green
Bide bilgisayarı açsın oyuna girsin sende dışarı git gez toz eve geldiğinde yemeklerini hazırlasın bence sen bi tbot deil bi avrat al Mr. Green
S
suppergazi
⭐ 19y
Mr. Green
Bide bilgisayarı açsın oyuna girsin sende dışarı git gez toz eve geldiğinde yemeklerini hazırlasın bence sen bi tbot deil bi avrat al Mr. Green
benden uzun yaşıcan Mr. Green
Bu ay da kotayı aşarsam 40 ım cıkınca beklerim Mr. Green Bodrum kale manzaralı denize 1 km mezarlıgın A kapısında hemen solda yerim hazır ıslatalım extrabeer
SIIZN YERINIZE QUGIEDE KESSINMI TURK MILLETI HALIIIIIII ÇOK USENGEÇ OLMUSUUNUZATEN KASIYO GARIP BARI OBURLERINI SIZ YAPIN ESKINDEN BOTMU VARDIIIII SIMDI GENÇLERR detective :?!!! _:d:d:D:D:D:D
oldu olacak sizin yerinize pc acsın girsin arkadaslarınla muhabbet etsin boss kessin a.q ne cok istekleriniz var la Laughing
kendi başına unique kessin isterim
1 Lvlde bırakıp 20 lvle kadar kasıp Üstümü giymesi otomaik kasma yerini degiştirmesini isterdim Twisted Evil
H
hackanizma
⭐ 19y
merhaba ben yeni katıldım aranıza
ben isterdimki
normal oyuncu gibi kassın str isen str versin int isen int versin kendi mastery ni uplasın skill gelmişse onu açsın biri bişi derse cevaplayabilsin pot ve diğer alınacakları kendi hızlı hızlı alıp gelsin
biri beni yatırmak için bana vurup mor olduysa onu takmayıp kasmasına devam etsin dc olmasın işe yaramaz itemleri yere atabilsin isterdim
yeni bir elbise gelirse onu giysin yeni bir silah gelirse onu alsın taksın üstümüzde o elbise yada silah varsa hemen giyebilsin elbise silah almak için şehre gidip gelebilsin
ben isterdimki
normal oyuncu gibi kassın str isen str versin int isen int versin kendi mastery ni uplasın skill gelmişse onu açsın biri bişi derse cevaplayabilsin pot ve diğer alınacakları kendi hızlı hızlı alıp gelsin
biri beni yatırmak için bana vurup mor olduysa onu takmayıp kasmasına devam etsin dc olmasın işe yaramaz itemleri yere atabilsin isterdim
yeni bir elbise gelirse onu giysin yeni bir silah gelirse onu alsın taksın üstümüzde o elbise yada silah varsa hemen giyebilsin elbise silah almak için şehre gidip gelebilsin
R
RollsRoyce
⭐ 19y
bota her istediginiz yaptırıyosunuz yasamımız bot olmus demek ozaman Mr. Green
Walla hocam benim botum şöyle olsun Az kassın yavaş olsun ama DC yemesin takılıp kalmasın YETER !!
Fazlasını istemiyorum.Ben extraloob.com'da gezerken şu an olduğu gibi işini yapsın,kassın yetio bu bana
işte bu mmillet türk milleti... Very Happy lem bu isrobot neyinize yetmio dediklerinizin çogunu yapıor(boss kesmek hariç):D daha ne istionuz yha ... Very Happy
0 dan başlayıp 16 lvl de farm ondan sonra skilleri kendi verecek kendi kasma yerini değiştircek kendine lazım olan itemleri giycek lvl atladğında kendi str ye verecek sonra ks yapan sövcek sonra
yerden para toplayacak item çalcak fln sonra görevleri kendi otomatik yapcak 52 den sonra parası yeterse +3 alcak bla bla bla..
KISACASI (FULL BOTUN YAPTIĞINI YAPCAK)
yerden para toplayacak item çalcak fln sonra görevleri kendi otomatik yapcak 52 den sonra parası yeterse +3 alcak bla bla bla..
KISACASI (FULL BOTUN YAPTIĞINI YAPCAK)
J
Jason Walker
⭐ 19y
botmu yapıyon WarriorsouL Mr. Green Mr. Green
botmu yapıyon WarriorsouL Mr. Green Mr. Green
Very Happy Very Happy Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap