Icerige atla
Extraloob

Beyler Çok Acil Yardım(Charım Hotan'da Sıkıştı)

· 10 Yanıt · 1.5K görüntüleme
V
Viski OP ⭐ 18y
Evet beyler başlıktada belirttigim gibi char hotanda sıkıştı.Charımı guildden çıkartmak için oraya gitmiştim sonra oyundan çıktım..Tekrar oyuna girdigimde hiçbişrşey yapamadan dc oluyorum.Silkroadın sitesine hata raporunu gönderdim..Ancak başka bi yolunu bilen varsa acil cevap yazarsa çok sevinecegim..Çarım kötü bişey olsa hiç ugraşmam ama 83 LvL 1m Spli Wizz char daha yeni aldım..Herkezden Acil yardım bekliyorum...Şimdiden herkeze teşşkkür ederim.. 🙏
10 Yanıt
J
JeWilyn ⭐ 16y
baska bi çözümü yok hacım bug report ettiysen 2-3 gune hallederler benımde basımdan gecti cok can sıkıcı bir olay -.-
V
Viski OP ⭐ 18y
Bug Reporta Mesaj yazdım bana cevap attılar sorun kısa bi süre içinde çözülecek diye artık bekliyoruz..
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
PM kutunu kontrol et.
V
Viski OP ⭐ 18y
Okudum sağol 😉 İnşallah düzeltilir yaw
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
ZSZCde banlamak için yapıyorlar bunu. ( ban kodlarını bilmedikleri için ) Yoğun bir uğraşla ordan kurtulmaya çalışıyorum ama nafile..
V
Viski OP ⭐ 18y
ZSZCde banlamak için yapıyorlar bunu. ( ban kodlarını bilmedikleri için ) Yoğun bir uğraşla ordan kurtulmaya çalışıyorum ama nafile..

Ben iSro oynuyorum bildigimiz sro düzleltirler degilmi bu sorunu böle sorun yaşayan ve düzeltikleri oldumu bu duruma düşen arkadaşlar bilgi werirse sewinirim
V
Viski OP ⭐ 18y
HAHAHAHAHA Charım düzeldi çok mutluyummmm nese: nese: summer1: summer1: 😁
K
kralyoh ⭐ 17y
Bug Reportu Ciddiye aLıor demektr bu 😊
M
mdtrrblc ⭐ 17y
banada olmuştu aynısı janganda tam giriyodum dc veriyodu oyunu sil hiçbşey bırakma geriye oyunla ilgili ondan sora b ireset at pc ye sora oyunu yükle yükledikten sora kasmaya devam 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: