Icerige atla
Extraloob

Beyler Bu Oyunda SRO hırsız (TURKLER)

· 23 Yanıt · 5.5K görüntüleme
E
erdemS OP ⭐ 19y
sroda en sevmedııgım kıısıler turkler beyler hem char hırsızları 73 lwl charı calıyolar bıde ana bacı kufur edıyolar charı sankı onlar kastılar alalhım delırcem gavur dedıklerı onlar kadar seker ınsanlar yok beyler turkler kadarda serefsız yok oyunda bı gavurun sıze yaptıgı bı kotuluk varmıdır yoktur ama serefsız turkler den turkten affedersınız gelır neyse a.q 73 lwl charı caldı exchangeden a.q Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
23 Yanıt
B
BlackLighT ⭐ 19y
cogul konusma arkadasım öle ibineler var
sanki hiç char hackliyen gavur yokmuş gibi konusuyosun Evil or Very Mad
B
BlackLighT ⭐ 19y
Rolling Eyes
M
mel1h___ ⭐ 19y
hopp arkadaşım ağar ol birazZ...Ne MUtLu TÜRKÜM Diyene!! kahvekeyfi
E
erdemS OP ⭐ 19y
yha bırak laga luga yapma bana goruyoz bazı turklerı serefsızlerı 73 lwl charı bı anda exchangeden caldı sus agzımı bozma benım 10000 kufur ettım bu a.q ma
M
Sonra turklere küfrediliyo die topic acarlar o edilen küfürlerin %90ının nedeni var Rolling Eyes
B
BlackLighT ⭐ 19y
şu başlıgıda değiştir rahatsız oluyorum cogul konusma Exclamation
Z
Zardock ⭐ 19y

sroda en sevmedııgım kıısıler turkler beyler hem char hırsızları 73 lwl charı calıyolar bıde ana bacı kufur edıyolar charı sankı onlar kastılar alalhım delırcem gavur dedıklerı onlar kadar seker ınsanlar yok beyler turkler kadarda serefsız yok oyunda bı gavurun sıze yaptıgı bı kotuluk varmıdır yoktur ama serefsız turkler den turkten affedersınız gelır neyse ** 73 lwl charı caldı exchangeden ** Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

+56548745646546546546546
10 türk dostun olacagına 1 yabancı dostun olsun (guild hariç extrabeer ) Mr. Green
M
mel1h___ ⭐ 19y
herkez şerefsiz deildir...Şerefliler her zaman wardır...Ve Biz Türküz bunu unutma eğer Türk olmaktan memnun deilsin...Bu BAYRAĞIN aLtında yaşama...eet Bazı şerefsizLer war ama BUnlara Türk Dİyemessin TÜRKLÜK ayrıcalıklıdır...O Hackleyenlerder şerefsizin önde gidenidir..Ne MUtLu TÜRKÜM Dİyene!!!..SAgyıalar
F
fethi ⭐ 19y

herkez şerefsiz deildir...Şerefliler her zaman wardır...Ve Biz Türküz bunu unutma eğer Türk olmaktan memnun deilsin...Bu BAYRAĞIN aLtında yaşama...eet Bazı şerefsizLer war ama BUnlara Türk Dİyemessin TÜRKLÜK ayrıcalıklıdır...O Hackleyenlerder şerefsizin önde gidenidir..Ne MUtLu TÜRKÜM Dİyene!!!..SAgyıalar

+554546544684
aynen katılıyorum...
N
nuk3r ⭐ 19y
gavurun yaptığı kötülük varmı dedin ama

dün 80 lvl bi blader seni kasıyım 200 k para ver dedi (adam gavur) tmm dedim ujigilerin oraya gittik şimdi ver fln dedi bende işi sağlama almak için önce 100 k vericem dedim adam aldı 100 k yı ve ne kastı ne bişi alır almaz direk oyundan çıktı 100 k değersiz bi para ama yakışırmı 80 lvl bi adama insanlar ne kadar hazıra alışmış öle Rolling Eyes
E
erdemS OP ⭐ 19y

gavurun yaptığı kötülük varmı dedin ama

dün 80 lvl bi blader seni kasıyım 200 k para ver dedi (adam gavur) tmm dedim ujigilerin oraya gittik şimdi ver fln dedi bende işi sağlama almak için önce 100 k vericem dedim adam aldı 100 k yı ve ne kastı ne bişi alır almaz direk oyundan çıktı 100 k değersiz bi para ama yakışırmı 80 lvl bi adama insanlar ne kadar hazıra alışmış öle Rolling Eyes

nuker 100k ııcn 80 lwl adam oyundan cıkmaz Twisted Evil
N
nuk3r ⭐ 19y
yalan sölediğimimi düşünüyosun ?
E
erdemS OP ⭐ 19y
yok yafff ama ben olsam 100 ıcın cıkmazdım dırek pc kapatırdım Twisted Evil Twisted Evil
N
nuk3r ⭐ 19y
işte bu adam eldorado da ujigilere gittik bi iki tane kesti parayı aldı oyundan çıktı

-Resim Silinmiş.
E
erdemS OP ⭐ 19y
arada ole gavurlar cıkar ama bazılarıda cok tatlıdır parasız kasarlar Twisted Evil
E
erdemS OP ⭐ 19y
olum adam sana hem ıtemlı hemde exlı atmıs ex gelmemesı ıınmı exp dıstıbuen pt ıstıyon adamda sorry der Wink
N
nuk3r ⭐ 19y
yaw adam önce exp-item distrubition attı onun için söledim öle mi kasacaktı beni
L
LibLibi ⭐ 19y

sroda en sevmedııgım kıısıler turkler beyler hem char hırsızları 73 lwl charı calıyolar bıde ana bacı kufur edıyolar charı sankı onlar kastılar alalhım delırcem gavur dedıklerı onlar kadar seker ınsanlar yok beyler turkler kadarda serefsız yok oyunda bı gavurun sıze yaptıgı bı kotuluk varmıdır yoktur ama serefsız turkler den turkten affedersınız gelır neyse ** 73 lwl charı caldı exchangeden ** Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

100 % katiLiyorum !
E
erdemS OP ⭐ 19y

100 % katiLiyorum !

srodakı turklerın %90 kanı bozuk Evil or Very Mad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: