Icerige atla
Extraloob

beyler ben 2 çar nası açarım birinde ekascam biri stallda ol

· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
cvp lütfen
18 Yanıt
G
Ghost Spy ⭐ 19y
şu anda yaparmısın bir bakiyim bekle popcorn
G
Ghost Spy ⭐ 19y
viewtopic.php?f=53&t=31410

bunu indir aradığın şey bu topic de mevcut hal olduysa kilit attır Mr. Green
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
kesin oluyomu kilt atmasınlar bi bakalım
G
Ghost Spy ⭐ 19y
ok dene ona göre yaz acelemiz yok Mr. Green
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
kardeş dioki ilk önce botla girceksiniz bot yokki nasıl olcak Exclamation Confused
G
Ghost Spy ⭐ 19y

kardeş dioki ilk önce botla girceksiniz bot yokki nasıl olcak Exclamation Confused

bota gerek yok normalde olur
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
ok inş
Mr. Green Mr. Green sağoıl extraokk extraokk
G
Ghost Spy ⭐ 19y
ne demek görevim Wink
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
yaw ben bunu anlamadım yaw bune dictory ne reye n yazcaz sonra extuable yi nereye yazcaz
S
SonSAHNE ⭐ 19y

yaw ben bunu anlamadım yaw bune dictory ne reye n yazcaz sonra extuable yi nereye yazcaz

kardeşim rar dosyalarını bir yere çıkartıp crack yaptıktan sonra senin dediğin ksım şöyle yapılıyor

eğer silkroad yerel disk c de ise hiç bulaşma ama eğer yerel disk d de ise o zaman silkroad ın olduğu yeri o dökümandaki uygun yerler e yazacaksın.

örneğin d de ise:

Directory=D:\Program Files\Silkroad (yani dökümandaki directory nin karşısı aynen bu şekil olacak )
Executable=D:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe (Dökümandaki Executable nin karşısındaki soldaki gibi olacak Wink )
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
tmm onları bi dosyaya çıkardım şimdi napocam bi hata veriyo tıklıyom başla diğom ''Unable to locate offsets needed to continue'' bu ne yaw bunu nanamadım ben Exclamation Exclamation Exclamation Question :?!!!
G
Ghost Spy ⭐ 19y
benden bu kadar bana bakma Mr. Green bildiğim kadrıyla onlarıda anlatanlara ve paylaşanlara bıraktım başka bir bot sorunun falan olursa sor ben daha çok onla ilgiliyim Wink
S
SonSAHNE ⭐ 19y
o sana söylediğim yerdeki yerleri ayarlamadım kesin. senin silkroad c ye kurulu ise karışma diyorum ama d de kuruluysa önceden yazdıklarımı uygula...
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
yok c de kuurlu ne yapayım şimdi
S
SonSAHNE ⭐ 19y

yok c de kuurlu ne yapayım şimdi

indirdiğin gibi dosyayı kullanmaya başla hiç directory ile felan uğraşma Wink
K
kurgu28 OP ⭐ 19y
yanı başla yapam ölemi
S
SonSAHNE ⭐ 19y