cvp lütfen
beyler ben 2 çar nası açarım birinde ekascam biri stallda ol
· 18 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
şu anda yaparmısın bir bakiyim bekle popcorn
viewtopic.php?f=53&t=31410
bunu indir aradığın şey bu topic de mevcut hal olduysa kilit attır Mr. Green
bunu indir aradığın şey bu topic de mevcut hal olduysa kilit attır Mr. Green
kesin oluyomu kilt atmasınlar bi bakalım
ok dene ona göre yaz acelemiz yok Mr. Green
kardeş dioki ilk önce botla girceksiniz bot yokki nasıl olcak Exclamation Confused
kardeş dioki ilk önce botla girceksiniz bot yokki nasıl olcak Exclamation Confused
bota gerek yok normalde olur
ok inş
Mr. Green Mr. Green sağoıl extraokk extraokk
Mr. Green Mr. Green sağoıl extraokk extraokk
ne demek görevim Wink
yaw ben bunu anlamadım yaw bune dictory ne reye n yazcaz sonra extuable yi nereye yazcaz
yaw ben bunu anlamadım yaw bune dictory ne reye n yazcaz sonra extuable yi nereye yazcaz
kardeşim rar dosyalarını bir yere çıkartıp crack yaptıktan sonra senin dediğin ksım şöyle yapılıyor
eğer silkroad yerel disk c de ise hiç bulaşma ama eğer yerel disk d de ise o zaman silkroad ın olduğu yeri o dökümandaki uygun yerler e yazacaksın.
örneğin d de ise:
Directory=D:\Program Files\Silkroad (yani dökümandaki directory nin karşısı aynen bu şekil olacak )
Executable=D:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe (Dökümandaki Executable nin karşısındaki soldaki gibi olacak Wink )
tmm onları bi dosyaya çıkardım şimdi napocam bi hata veriyo tıklıyom başla diğom ''Unable to locate offsets needed to continue'' bu ne yaw bunu nanamadım ben Exclamation Exclamation Exclamation Question :?!!!
benden bu kadar bana bakma Mr. Green bildiğim kadrıyla onlarıda anlatanlara ve paylaşanlara bıraktım başka bir bot sorunun falan olursa sor ben daha çok onla ilgiliyim Wink
o sana söylediğim yerdeki yerleri ayarlamadım kesin. senin silkroad c ye kurulu ise karışma diyorum ama d de kuruluysa önceden yazdıklarımı uygula...
yok c de kuurlu ne yapayım şimdi
yok c de kuurlu ne yapayım şimdi
indirdiğin gibi dosyayı kullanmaya başla hiç directory ile felan uğraşma Wink
yanı başla yapam ölemi
anlatılan gibi yap ama directory kısmını atla Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap