arkadaşlar bu yaratıklar nedir kale savaşıyla ilgisi yokmuş ve yaratığa daldım pempe oldu az daha canımdan olacaktım + yaratık ile moblara dalabilio adam
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
beyler bakın bu nedir...
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Şaşırdım
G
gokhan2413
⭐ 19y
yeni gelen trader hayvanlarindan biri item mall dan silk ile satin aliniyo
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
trader haynı bu
Ps:başlığı küçültebilecekmisin
Ps:başlığı küçültebilecekmisin
item mall ın hangi bölümünde söylermisin ben baktım yok öle bişiler ?
H
HeartLess*X
⭐ 19y
kALe sawasını kazanan guılde hedıye edıyolar sılk ıle falan alınmyor
kALe sawasını kazanan guılde hedıye edıyolar sılk ıle falan alınmyor
bende öle biliyorum ama adam yalan atıo galiba dio bizim guild fortess i kazanmadı ama nerden aldığınıda sölemio ayrıca yaratığa herkes dalabilio illa thief olmak lazım deil ben daldım ve pembe oldum (pk) : D
oha.gif Laughing üstad bu ne biçim sp...nasıl kastın o çarla o kadar sp'yi
bunun silkle alındıgını bende biliorum adam nasıl saldırabilior ona sasırdım bug galiba
bunun silkle alındıgını bende biliorum adam nasıl saldırabilior ona sasırdım bug galiba
silkle alınmıo kardeş sizin gördüğünüz buffola o değişik
1. resimdeki buffalo 2.resimdeki deişik
1. resimdeki buffalo 2.resimdeki deişik
sen oyunda hiç buffolo görmedin galiba kardeş:) bu hayvan bufolo nun 2katı
O kesinlikle fortress sonucu alınan bir hayvan.Bunla valla con-jangan gider gelrisin cok güzel.Digeride galiba yine aynı sekilde alınan bir vehicle.Sp de iyi harbi ha.
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Yanlış Bilgi vermeyelim...! Bu hayvan babeldede vardı Bufalolar gelmeden 1 gün önce...
O kesinlikle fortress sonucu alınan bir hayvan.Bunla valla con-jangan gider gelrisin cok güzel.Digeride galiba yine aynı sekilde alınan bir vehicle.Sp de iyi harbi ha.
45günde o lvle geldim ve o spyi kastım:D 80lik çarım saolsun:D
G
gokhan2413
⭐ 19y
bende tam bilmiyorum sonucta trader hayvani oldugu kesin item mallda yok ise kesin kale savaslariyla alakasi vardir yoksa nasil alacak baska turlu
Doğru yanıt : Kale'ye hükmeden guild' e verilen bir pet. Bildiğin trader pet'i. HP' si ve slotları çok fazla. Silk veya gold ile alınmıyor. Sadece kaleye hakim guild tarafından kullanılıyor.
Doğru yanıt : Kale'ye hükmeden guild' e verilen bir pet. Bildiğin trader pet'i. HP' si ve slotları çok fazla. Silk veya gold ile alınmıyor. Sadece kaleye hakim guild tarafından kullanılıyor.
kaleyi kazanamamış bir guild üyesinde var ama?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap