Icerige atla
Extraloob

beyler artık silkroad şifreleri değişmio:D

· 12 Yanıt · 1.6K görüntüleme
O
oralet OP ⭐ 19y
beyler artık silkroad ın resmi sitesinden şifre değişmio ama ben çok uğraşlar sonucu nerdn değiştiğini buldum isterseniz değiştirmeyi deneyin ama başarısız olacaksınız değiştirmek isteyenler beni bulsun Mr. Greenmsn adresim [email protected]...
12 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
haa millet sifre degismek icin sana gelcek sen sifre lzm sen ver ben degisirim diycenn bizde vercez.
P.S: Eger gercekten yrdm etmeye calisiosan simdiiden ozur Mr. Green
K
karakuwet ⭐ 19y
burdan bilgi almayı biliyorsunda bilgi vermek için msn mi veriyon yazsana buraya
L
Looper ⭐ 19y
müthhişşsin tek kelimeyle..werelim sana id pw deiştir..tam anlatımlı olarak buraya yazsan herkeze yardımcı olmuş olursun
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
sen ne akıllısın madem bi yumurta yurmurtladın koy da tavaya hep beraber pişirelim yiyelim yok oyle msn ekle felan dalga mı geciyorsun sen Exclamation
V
ViruS_ ⭐ 19y
ben msnni ekledim bakalım belki id pw
istemez sadece linki yollar detective
hemen kilitleyemeyilim diyorum...
Ama kimse eklemezsin ben herşeyi çözücem (bu işlerdne çok anlarım )
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
e hadi o zaman virus gibim adamsın aman dikkatli ol ^^
D
dR.NooB ⭐ 19y
10 msj kahvekeyfi
O
oralet OP ⭐ 19y
arklar kimseden ıd pw istemicem ben size yöntemi sölicem siz yapcaksınız ama bnm charım hacklediği için yeniden açmak zorunda kaldım onun içinde persia serverinde fln para lasım mecbrum yane yoksa oynayamm oyunu Embarassed
_
_AvRiL_ ⭐ 19y

arklar kimseden ıd pw istemicem ben size yöntemi sölicem siz yapcaksınız ama bnm charım hacklediği için yeniden açmak zorunda kaldım onun içinde persia serverinde fln para lasım mecbrum yane yoksa oynayamm oyunu Embarassed

simdi sen para ihtiyacın oldugunu soluyon nası yani parayı nerden bulcan birinden mi istiycen yoksa charımı alcan?
L

simdi sen para ihtiyacın oldugunu soluyon nası yani parayı nerden bulcan birinden mi istiycen yoksa charımı alcan?

ben buldum resimli anlatım yapıyorum..uğraşmayalım böylerinle...
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
bir kilidi haketti..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: