Icerige atla
Extraloob

Best İtem Set Full Legend +12 Robe set +7Legend Staff

· 34 Yanıt · 3.7K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
C
Caps_Num ⭐ 16y
Ne hikmettir rev6da adamın adını yazdığımda charı bulamıyor:)
C
Colandor ⭐ 15y
Bu set bizim serverde bir abinin. Gercek charisinin adi Colandor (Warrior/Cleric). Bu Scare_Crow onun wiz char. Bug falan deyildir, hep arti basiyor bu.. D10 da +11 basmisti staffina.. youtubede Scare_Crow hercules yazarsaniz video gorursunuz..

Warrior chari zaten saglam bide +12 yapti, offeringle bile tek yemiyor.. pvp de kesmek bunu neredeyse imkansiz..

Colandor FTW 😊
K
KeepinGS ⭐ 16y
Bu set bizim serverde bir abinin. Gercek charisinin adi Colandor (Warrior/Cleric). Bu Scare_Crow onun wiz char. Bug falan deyildir, hep arti basiyor bu.. D10 da +11 basmisti staffina.. youtubede Scare_Crow hercules yazarsaniz video gorursunuz..

Warrior chari zaten saglam bide +12 yapti, offeringle bile tek yemiyor.. pvp de kesmek bunu neredeyse imkansiz..

Colandor FTW :)

1.Mesajın = No SS No Güven 😉

Spoiler
Konusmak bedava oldugu surece üstteki yazdıgım gecerlidir ;)
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
bi bug varsa bile kıyafet için vardır silah için aramayın bence geçenki bugdan sonra ben kıyafeti düşünmüştüm ama deneme fırsatım olmadı =) aynı mantıkla basabilmenin bir yolu var mı diye
V
ViVaLDi ⭐ 17y
bu adamın evini blup pc kırmak istiyorm utanmamış hepsıne basmış + 12 setine

😆
G
GNR ⭐ 18y
muhaha tek bildigim birsey var iyiki bizim sw de degil 😊
T
tenpanter ⭐ 17y
yatmıyacak çar hikayesini geçin bu set bir warriorda olsa bu çarı 1vs1 de yatırcak adam var mı?
X
Xperyon ⭐ 15y
yatmıyacak çar hikayesini geçin bu set bir warriorda olsa bu çarı 1vs1 de yatırcak adam var mı?

Benzeri soruyu sana yöneltim..
Bu set bir Blade'de olsa yatırabilecek char var mı? 😊
V
VVaLLaCe ⭐ 15y
Adam king... Bilek kuvveti. Bismillah diyip başlıyo, tutabilene aşkolsun !

Hercules bilir, +11 , +12 bu adamın işi ! Sanki ilk bastığı item buymuş gibi "bug yapıyo " diyenler , KISKANIP ÇAMUR ATMAK YERINE ÇALIŞIN SİZİNDE OLSUN ! ( Özellikle _Explosive... Bu kadar mı kıskanç olunur bee 😄 )
K
KeepinGS ⭐ 16y
Adam king... Bilek kuvveti. Bismillah diyip başlıyo, tutabilene aşkolsun !

Hercules bilir, +11 , +12 bu adamın işi ! Sanki ilk bastığı item buymuş gibi "bug yapıyo " diyenler , KISKANIP ÇAMUR ATMAK YERINE ÇALIŞIN SİZİNDE OLSUN ! ( Özellikle _Explosive... Bu kadar mı kıskanç olunur bee 😄 )

Valla yasıyacak bır hayatım yokmus gıbı amacı olmayan ısı gucu arkadası takılacak kımsesı olmayan mal bı bagımlı olup sureklı pc basında hadı +12 dıye strese gırcegıme...Onu yapan kısılere camur atmak daha eglenceli xD
V
Viski ⭐ 18y
wizz çara yapmş bu itemelr bi warrior çarda olsa varya off 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: