Ne hikmettir rev6da adamın adını yazdığımda charı bulamıyor:)
Best İtem Set Full Legend +12 Robe set +7Legend Staff
· 34 Yanıt · 3.7K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Ne hikmettir rev6da adamın adını yazdığımda charı bulamıyor:)
Adamın adını guildin adıyla karıştırıyo olmayasın?
http://www.rev6.com/player/Hercules/Scare_Crow.html
Bu set bizim serverde bir abinin. Gercek charisinin adi Colandor (Warrior/Cleric). Bu Scare_Crow onun wiz char. Bug falan deyildir, hep arti basiyor bu.. D10 da +11 basmisti staffina.. youtubede Scare_Crow hercules yazarsaniz video gorursunuz..
Warrior chari zaten saglam bide +12 yapti, offeringle bile tek yemiyor.. pvp de kesmek bunu neredeyse imkansiz..
Colandor FTW 😊
Warrior chari zaten saglam bide +12 yapti, offeringle bile tek yemiyor.. pvp de kesmek bunu neredeyse imkansiz..
Colandor FTW 😊
Bu set bizim serverde bir abinin. Gercek charisinin adi Colandor (Warrior/Cleric). Bu Scare_Crow onun wiz char. Bug falan deyildir, hep arti basiyor bu.. D10 da +11 basmisti staffina.. youtubede Scare_Crow hercules yazarsaniz video gorursunuz..
Colandor FTW :)
1.Mesajın = No SS No Güven 😉
Spoiler
Konusmak bedava oldugu surece üstteki yazdıgım gecerlidir ;)
bi bug varsa bile kıyafet için vardır silah için aramayın bence geçenki bugdan sonra ben kıyafeti düşünmüştüm ama deneme fırsatım olmadı =) aynı mantıkla basabilmenin bir yolu var mı diye
bu adamın evini blup pc kırmak istiyorm utanmamış hepsıne basmış + 12 setine
😆
muhaha tek bildigim birsey var iyiki bizim sw de degil 😊
yatmıyacak çar hikayesini geçin bu set bir warriorda olsa bu çarı 1vs1 de yatırcak adam var mı?
yatmıyacak çar hikayesini geçin bu set bir warriorda olsa bu çarı 1vs1 de yatırcak adam var mı?
Benzeri soruyu sana yöneltim..
Bu set bir Blade'de olsa yatırabilecek char var mı? 😊
Adam king... Bilek kuvveti. Bismillah diyip başlıyo, tutabilene aşkolsun !
Hercules bilir, +11 , +12 bu adamın işi ! Sanki ilk bastığı item buymuş gibi "bug yapıyo " diyenler , KISKANIP ÇAMUR ATMAK YERINE ÇALIŞIN SİZİNDE OLSUN ! ( Özellikle _Explosive... Bu kadar mı kıskanç olunur bee 😄 )
Hercules bilir, +11 , +12 bu adamın işi ! Sanki ilk bastığı item buymuş gibi "bug yapıyo " diyenler , KISKANIP ÇAMUR ATMAK YERINE ÇALIŞIN SİZİNDE OLSUN ! ( Özellikle _Explosive... Bu kadar mı kıskanç olunur bee 😄 )
Adam king... Bilek kuvveti. Bismillah diyip başlıyo, tutabilene aşkolsun !
Valla yasıyacak bır hayatım yokmus gıbı amacı olmayan ısı gucu arkadası takılacak kımsesı olmayan mal bı bagımlı olup sureklı pc basında hadı +12 dıye strese gırcegıme...Onu yapan kısılere camur atmak daha eglenceli xD
wizz çara yapmş bu itemelr bi warrior çarda olsa varya off 😄
bu adama bug bug diyenler icin bu videoyu izleyin derim 😊 adam basiyor kardes.
http://www.youtube.com/watch?v=yjMhKqpzgkw
http://www.youtube.com/watch?v=yjMhKqpzgkw
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Full item 131 Lwl Spear Çar Satılıktır. +7 15 DG legend spear 13 dg whelled legend set WTB 15 dg +7 üzeri STAFF ve WTT 13 dg ROBE +7 SET FB > 15 dg ROBE +7 SET SATILIK 15D+5 LEGEND EU 10/10 SET - +7STAFF - +3CLEANEUWEP. -+7 CLERİCROD rbL_ - 109 LvL - Wizard/Cleric legend +12 staff magic +12set Satılık 122 Wiz/Bard 13Dg Legend Full Set +14Dg Legend +7 Silah