F Faraway OP ⭐ 18y 17 yil once (düzenlendi) #1 8-9 Gün oldu açalı şuan 49 level exp %60'da bi resim koyim dedim bende 🙄 - Resim Silinmiş.Silaha durabiltyi ben bastım. Critical berbat ama ya :S +3 üde ben bastım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #2 9 gunde 49 mu ☕ 2 haftada preminiumsuz 60 lvl yaptım,wizard.Ama charın cok güzelmiş,geleceğin tank ı .Botlamı kasıyorsun ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Faraway OP ⭐ 18y 17 yil once #3 Evet. Yalnız wizard ile warriorun kasma hızını kıyaslamak ne kadar doğru sence? 😊 Hele bu kadar çok nuker olan bi oyunda. Ben moba saldırırken tam bi nuker yada wizard çoktan kesmiş oluyor fire bolt ile bende avucumu yalıyorum. 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DarqNess ⭐ 18y 17 yil once #4 Silah Güzel Ama Crit Gercekten Berbat 😄 O Lvlde Sosa Gerek Yoktu Bence Zaten Cok Seri Kasılıyor.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Faraway OP ⭐ 18y 17 yil once #5 satın almadım ki 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DarqNess ⭐ 18y 17 yil once #6 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #7 h.o crit guzel olsa sper olr.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil