Ben 2. oturumu açıcam ama şu an PC nin oturumu XP. PCYi ilk aldığımda Vista'ydı şimdi ben oturumu açtığımda işletim sistemi XP mi olcak Vista mı ?
Bide 4gb ram varsa bu ikiyemi bölünür yoksa aynı mı kalır.
Bişey daha var yeni oturum açıldığında tıpkı format gibi mi olur? (Driverleri. tarayıcı. gerekli programlar genemi yüklenmeli?)
Benim sorunum değil sorum olacak.
· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
XP olacak
Ram konusunu bilmiyorum.Bildigim kadariyla bir performans dusuklugu olacak ama bu sekil degil.
Ram konusunu bilmiyorum.Bildigim kadariyla bir performans dusuklugu olacak ama bu sekil degil.

Tamam teşekkürler
yeni oturum açıldığında tıpkı format gibi mi olur? (Driverleri. tarayıcı. gerekli programlar genemi yüklenmeli?)
bu sorunun cevabını verebilecek olan varmı
bu sorunun cevabını verebilecek olan varmı
Driverler programlar vs hepsi yuklu durur sadece kisisel belgeler diger oturumla paylasilmaz.
CreddyTitans
⭐ 17y
Xp olursa 2 ye bölüneceğini düşünüyorum , bir arkadasımda olmustu.
Peki son soru benim RAM 894MB ama mBot açılmıyor o açılırmı o zaman
mbotun ram ile ne alakası var 🤔
bi kere sormuştum öyle dediler 😊
Kullandıgın ram 4 GB ise 1 gb nasıl düşüyo ? xp kurduysan eğer nereden baksna Ram'in 400-600 Mb'tı işletim sistemine gidecek. Oyun açtıkçada tabiki ekran kartın yoksa buda Ram yiyecek demektir.
Ayrıca vistadan xp'e geçişi sen yaptıysan Driver sıkıntısı çekeceksin Ama para ile dışarda Format atılmasını sağlarsan bu driver sorununu Kurulum yapan kişi halledecektir.
zaten pc Vista idi. sonra XP ye çevirttirdim . driverleri falan yüklendi
bi ara gene attırdım driverleri falanda hazırdı. eskiden mBot açılıyortdu şimdi açılmıyor (WinLicence)hatası çıkıyor
bi ara gene attırdım driverleri falanda hazırdı. eskiden mBot açılıyortdu şimdi açılmıyor (WinLicence)hatası çıkıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap