Icerige atla
Extraloob

Benim sorunum değil sorum olacak.

· 11 Yanıt · 2.1K görüntüleme
C
Ben 2. oturumu açıcam ama şu an PC nin oturumu XP. PCYi ilk aldığımda Vista'ydı şimdi ben oturumu açtığımda işletim sistemi XP mi olcak Vista mı ?
Bide 4gb ram varsa bu ikiyemi bölünür yoksa aynı mı kalır.

Bişey daha var yeni oturum açıldığında tıpkı format gibi mi olur? (Driverleri. tarayıcı. gerekli programlar genemi yüklenmeli?)
11 Yanıt
lemonade
lemonade ⭐ 17y
XP olacak
Ram konusunu bilmiyorum.Bildigim kadariyla bir performans dusuklugu olacak ama bu sekil degil.
C
Tamam teşekkürler
C
yeni oturum açıldığında tıpkı format gibi mi olur? (Driverleri. tarayıcı. gerekli programlar genemi yüklenmeli?)

bu sorunun cevabını verebilecek olan varmı
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Driverler programlar vs hepsi yuklu durur sadece kisisel belgeler diger oturumla paylasilmaz.
CreddyTitans
Xp olursa 2 ye bölüneceğini düşünüyorum , bir arkadasımda olmustu.
C
Peki son soru benim RAM 894MB ama mBot açılmıyor o açılırmı o zaman
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y

mbotun ram ile ne alakası var 🤔
C
bi kere sormuştum öyle dediler 😊
Jink
Jink ⭐ 19y

Kullandıgın ram 4 GB ise 1 gb nasıl düşüyo ? xp kurduysan eğer nereden baksna Ram'in 400-600 Mb'tı işletim sistemine gidecek. Oyun açtıkçada tabiki ekran kartın yoksa buda Ram yiyecek demektir.

Ayrıca vistadan xp'e geçişi sen yaptıysan Driver sıkıntısı çekeceksin Ama para ile dışarda Format atılmasını sağlarsan bu driver sorununu Kurulum yapan kişi halledecektir.
C
zaten pc Vista idi. sonra XP ye çevirttirdim . driverleri falan yüklendi
bi ara gene attırdım driverleri falanda hazırdı. eskiden mBot açılıyortdu şimdi açılmıyor (WinLicence)hatası çıkıyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: