bu uptade herkeste varmı ? serverlar full ve bottalar ben cıktım oyundan bıdaha gıremedım.
bu konuda bılgısı olan varmı?
- Resim Silinmiş.
benım silkroad uptade oldu 1.235
· 22 Yanıt · 3.5K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
bendede var kardeş:D ne ara yeni bot çıkarmışlar
bot yokki
goldbotlar oyunda farkmedn mi
Acık olan botlar devam ediyo ama kapalı olanlar tekrar acılmıo :S
oyundan cıkan uptade nin kucagında buluyor kendısını 😊 eski botlar onlar
bende biraz evvel dc oldum giremedim bir baktım update olmuş birazdan sbot çıkar 😜
valla okan şok oldum oyle olunca sbottan denıyorum denıyorum gırmıyor alla bi baktım uptade 😞
ben sbottayım kasıyorum :S
oyundan cıkta görelim birde 😊
yok almim ben, cıkan geri giremiyormus
dikkat ettinizmi sbot varken dolu olmayan serverler full dolu şuan.bir çok kişi giremedği halde bu uptade bi iş var ama anlamadım
joymax gb'lere izin verdi gene sürdü botlarını piyasaya server'lar full çekiyor.
joymax gb'lere izin verdi gene sürdü botlarını piyasaya server'lar full çekiyor.
clientless calışmıyorkı gb den cok pre fln almıyan düşük lvl oyunda noob dediğimiz playerlar dolduruyor serwer ı 😄
clientless calışmıyorkı gb den cok pre fln almıyan düşük lvl oyunda noob dediğimiz playerlar dolduruyor serwer ı :D
gold botların bizim bildiğimiz botları kullandıkları ne malum ki? bu joymax bi işler çeviriyor yine ama faturası yine oyunculara cıkıyor. sbotta gecikti hea normal uptade olsaydı şimdiye çoktan çıkmıştı.
şunu öğrenin lütfen gbot diye birşey yoktur joymax'in kendi charları onlar asdfqwertqwt nickli oyunda sözde gold toplanıyorda firmalar satıyor diye söylenilsin arkaplan bilinmesin diye sizin hiç aklınız kesiyormu bir gold firmasında her serverda 20b gold olsun imkansız olur diyenin alnını da karışlarım.
neyse algılamak basit joymax'in bir programı var arayüz istediği kadar goldu veriyor firmada satıyor danışıklı-dövüş sonrada 3-5 firmanın goldbotunu banladık diyorlar varoşlarrr :))))
neyse algılamak basit joymax'in bir programı var arayüz istediği kadar goldu veriyor firmada satıyor danışıklı-dövüş sonrada 3-5 firmanın goldbotunu banladık diyorlar varoşlarrr :))))
bu ara oyunda bişeyler var gene
şunu öğrenin lütfen gbot diye birşey yoktur joymax'in kendi charları onlar asdfqwertqwt nickli oyunda sözde gold toplanıyorda firmalar satıyor diye söylenilsin arkaplan bilinmesin diye sizin hiç aklınız kesiyormu bir gold firmasında her serverda 20b gold olsun imkansız olur diyenin alnını da karışlarım.
Sırf pre alalım die bunlar 😞 serverler populet ken bile girilmiodu
ps:premiiummu olanlar şuan oyuna girebiliyorlarmı ?
Sırf pre alalım die bunlar 😞 serverler populet ken bile girilmiodu
ps:premiiummu olanlar şuan oyuna girebiliyorlarmı ?
bot calışmıo pre nın ne alakası var işle 😄
Bot cıktı bu arada 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap