Icerige atla
Extraloob

benım silkroad uptade oldu 1.235

· 22 Yanıt · 3.5K görüntüleme
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
bu uptade herkeste varmı ? serverlar full ve bottalar ben cıktım oyundan bıdaha gıremedım.
bu konuda bılgısı olan varmı?
- Resim Silinmiş.
22 Yanıt
B
berko103 ⭐ 17y
bendede var kardeş:D ne ara yeni bot çıkarmışlar
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
bot yokki
B
berko103 ⭐ 17y
goldbotlar oyunda farkmedn mi
B
BaZinGa ⭐ 18y
Acık olan botlar devam ediyo ama kapalı olanlar tekrar acılmıo :S
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
oyundan cıkan uptade nin kucagında buluyor kendısını 😊 eski botlar onlar
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bende biraz evvel dc oldum giremedim bir baktım update olmuş birazdan sbot çıkar 😜
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
valla okan şok oldum oyle olunca sbottan denıyorum denıyorum gırmıyor alla bi baktım uptade 😞
C
Chess ⭐ 16y
ben sbottayım kasıyorum :S
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
oyundan cıkta görelim birde 😊
C
Chess ⭐ 16y
yok almim ben, cıkan geri giremiyormus
I
IslamicCc OP ⭐ 19y
dikkat ettinizmi sbot varken dolu olmayan serverler full dolu şuan.bir çok kişi giremedği halde bu uptade bi iş var ama anlamadım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
joymax gb'lere izin verdi gene sürdü botlarını piyasaya server'lar full çekiyor.
B
BaZinGa ⭐ 18y
joymax gb'lere izin verdi gene sürdü botlarını piyasaya server'lar full çekiyor.

clientless calışmıyorkı gb den cok pre fln almıyan düşük lvl oyunda noob dediğimiz playerlar dolduruyor serwer ı 😄
I
IslamicCc OP ⭐ 19y

clientless calışmıyorkı gb den cok pre fln almıyan düşük lvl oyunda noob dediğimiz playerlar dolduruyor serwer ı :D

gold botların bizim bildiğimiz botları kullandıkları ne malum ki? bu joymax bi işler çeviriyor yine ama faturası yine oyunculara cıkıyor. sbotta gecikti hea normal uptade olsaydı şimdiye çoktan çıkmıştı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şunu öğrenin lütfen gbot diye birşey yoktur joymax'in kendi charları onlar asdfqwertqwt nickli oyunda sözde gold toplanıyorda firmalar satıyor diye söylenilsin arkaplan bilinmesin diye sizin hiç aklınız kesiyormu bir gold firmasında her serverda 20b gold olsun imkansız olur diyenin alnını da karışlarım.

neyse algılamak basit joymax'in bir programı var arayüz istediği kadar goldu veriyor firmada satıyor danışıklı-dövüş sonrada 3-5 firmanın goldbotunu banladık diyorlar varoşlarrr :))))
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
bu ara oyunda bişeyler var gene
kasaga22
kasaga22 ⭐ 18y
şunu öğrenin lütfen gbot diye birşey yoktur joymax'in kendi charları onlar asdfqwertqwt nickli oyunda sözde gold toplanıyorda firmalar satıyor diye söylenilsin arkaplan bilinmesin diye sizin hiç aklınız kesiyormu bir gold firmasında her serverda 20b gold olsun imkansız olur diyenin alnını da karışlarım.

neyse algılamak basit joymax'in bir programı var arayüz istediği kadar goldu veriyor firmada satıyor danışıklı-dövüş sonrada 3-5 firmanın goldbotunu banladık diyorlar varoşlarrr :))))

Sırf pre alalım die bunlar 😞 serverler populet ken bile girilmiodu

ps:premiiummu olanlar şuan oyuna girebiliyorlarmı ?
B
BaZinGa ⭐ 18y

Sırf pre alalım die bunlar 😞 serverler populet ken bile girilmiodu

ps:premiiummu olanlar şuan oyuna girebiliyorlarmı ?

bot calışmıo pre nın ne alakası var işle 😄
B
BaZinGa ⭐ 18y
Bot cıktı bu arada 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: