Icerige atla
Extraloob

Benim charlarım :) ~ Silkroad Masters

· 10 Yanıt · 1.1K görüntüleme
S
Serj OP ⭐ 18y
Charların hepsini ben kastım şuan ''_____Ernesto'' yu babam ''___Che___'' yi amcam oynuyor ^^ GodKnight ve _KaWa_ benimdir ^^

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
10 Yanıt
S
SoGood ⭐ 17y
Size bir lafım yok.Fakat herkes kendi çarının resimlerini koyarsa.Herkes seçilirse o statünün ne anlamıı kalırki.

🙄
S
Serj OP ⭐ 18y
Size bir lafım yok.Fakat herkes kendi çarının resimlerini koyarsa.Herkes seçilirse o statünün ne anlamıı kalırki.

🙄

Herkes seçilecek diye birşey yok charları iyi olan seçilir ^^
S
SoGood ⭐ 17y

🙄

Benim demek istediğim.Böyle konu açmaya gerek yok.Zaten yöneticiler.Gelir sizi bulur.
Örn:tilldoomsday konu açmadıı ama master oldu.

Yakıında Deadly_Hunt da olur.
E
EdHardy ⭐ 19y
3 Resminde SP göstergeleri fake birdahakine biraz daha özenle yap;)
S
Serj OP ⭐ 18y
3 Resminde SP göstergeleri fake birdahakine biraz daha özenle yap;)

Fake ? 😆 , Hiç 1m spli charın olmamış galiba ondan böyle konuşuyorsun kısaltma geldiği için 7 karakterli harfleri sayıları 123... diye gösteriyor üstüne gelincede böyle çıkıyor 😉

Bilip bilmeden iftira atma eğer çok kaşınıyosan kanıtlıyadabilirim 👍
B
BaSoryong ⭐ 18y
Güzel charlar yapmışın ilerde master lv hallerini görmek isterim 🍿
T

🙄

Benim demek istediğim.Böyle konu açmaya gerek yok.Zaten yöneticiler.Gelir sizi bulur.
Örn:tilldoomsday konu açmadıı ama master oldu.

Yakıında Deadly_Hunt da olur.

Yönetim ve moderatörler zaten forumları iyi takip ediyolar kimde ne char var genelde görebiliyorlar 👍
Ben Zamanında 100 wizardıma MyDoneseye +6+7 setimi forumda bastım sayılır her bastıgım +6+7yi koyuyodum.
Zaten bladerim full forumda kasıldı:) Farmından tut sun blade çıkmasına her güzel olayı forumda paylaştım.Demekki fena oyuncu degilim benide layık gördüler bu rütbeye.Rahat olun gelir sizi bulurlar 😘

ps:karakterlerin sp leri yakıyo
S
Serj OP ⭐ 18y
@BaSoryong

100 Lv olsun herşeylerini sergileceğim charların ^^

@TillDoomsDAY

Saol 😊
S
Serj OP ⭐ 18y
Güncel

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap