A Absence OP ⭐ 19y 15 yil once #1 Giderken hediyem 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
J Jaws3r ⭐ 16y 15 yil once #2 anlamadım desem yeridir 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #3 anlamadım desem yeridir 😁Resimdeki kişi Hz.İsa'ı temsil ediyor 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Addicted ⭐ 19y 15 yil once #4 Toyota neyi temsil ediyor ? :s TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #5 Toyota neyi temsil ediyor ? :sReklam 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 15 yil once #6 :p Anlamadı hala 😄 Hz. İsa nın Babası olmadıgına inanılır desem? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Leiche ⭐ 16y 15 yil once #7 benim babam toyoto gibi adam //// babana biniyolarmı 😄anlayana :PP TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Absence OP ⭐ 19y 15 yil once #8 Püüüü bitmiş bizim ülke canolar christian inancında Hz. İsa Tanrının oğludur TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BearGrylls ⭐ 19y 15 yil once #9 Püüüü bitmiş bizim ülke canolar christian inancında Hz. İsa Tanrının oğludur+1905 ama hristiyan inancında var bu inanç.Yoksa babası yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 15 yil once #10 Ahaha güzel espiri 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #11 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil