Icerige atla
Extraloob

Bende başladım çok güzel bir oyun

· 6 Yanıt · 1.1K görüntüleme
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bugün bende NEED FOR SPEED™ WORLD'e başladım harika bir oyun sizede şiddetle öneririrm.

İlk Başlayış ancak üst üste arabalar olduğu için benim arabam gözükmüyor :D
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

iLk yarışımda 1. oldum :)
- Resim Silinmiş.
6 Yanıt
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
Silkroad gibi yarışarak lvl kasıyorsn 10lvlden sonrası parayla ama geziyorsn polislerden kaçıyorsn arkadaş ediniyorsn group yarışlar yapıyorsn
B
buff ⭐ 19y
Silkroad gibi yarışarak lvl kasıyorsn 10lvlden sonrası parayla ama geziyorsn polislerden kaçıyorsn arkadaş ediniyorsn group yarışlar yapıyorsn

oyun 50 level a kadar ücretsiz oldu diye biliyorum
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

online oynamak için 10lvl'a kadar ücretsiz 10-50 arası ücretli 😘
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
world çok zevklidir hele sağlam ekip kurdun mu yarışlarda çok hokkabazlık yaparsın 😜
B
buff ⭐ 19y

online oynamak için 10lvl'a kadar ücretsiz 10-50 arası ücretli 😘

bende biliyorum fakat yazı okumuştum onun için dedim

"Electronic Arts yaptığı açıklama ile Black Box tarafından geliştirilen yarış oyunu Need for Speed World'ün 1 milyon kullanıcı barajını geçtiğini duyurdu. Bunun şerefine ise oyunun artık bir kısıtlama olmadan bedava olarak oynanabileceğini duyurdu. Yani artık 50. seviyeye kadar yükselebileceksiniz. Ayrıca ilerde Electronic Arts oyun için yeni arabalar da yayımlamayı düşünüyor."

Sanırsam Silkroad gibi yapıcaklar oyunu f2p item mall hesabı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: