Icerige atla
Extraloob

Bende 90 oldum

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
E
Erroneous OP ⭐ 18y
ERGENEK0NN_2
Arkadaşlar bizde 90 olduk Redsea serverindeyim niye biraz geç 90 olduk derseniz çünkü biraz para skıntısı vardı o yüzden zor kasıyordk filan filan vede char soyuldu zar zor toparladık biz bu charı ortak oyruyoruz.
Şimdi farm zamanı
- Resim Silinmiş.
11 Yanıt
L
tebrikler bende 86 lvlim inş. kısa zamanda 90 olmayı planlıyorum Allah'ın izniyle...

90 olmak nasıl bir duygu açıklarmısın ? 😄
S
ShootEmUp ⭐ 19y
belki bilirsin _ShootEmUp_ var sisin serverde saun 90 olmamasına rağmen herksei yıkıyo rev 6 dan bakabilirsniz suan 9 10 shaitan kesti ama rev6 da yzmıyo.. lwl suan 89 ^^
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Tebrıkler .Nice 90Lara
D
DaWixed ⭐ 19y
Buildin Nasıl acaba ?
J
Jim ⭐ 18y
Buildin Nasıl acaba ?

eski classic nuker 😁 arkadas yeni skiller kapsamında light+cold+bicheon yapmamış herkes gbi

aynı deva etmiş fire-light 😁
_
belki bilirsin _ShootEmUp_ var sisin serverde saun 90 olmamasına rağmen herksei yıkıyo rev 6 dan bakabilirsniz suan 9 10 shaitan kesti ama rev6 da yzmıyo.. lwl suan 89 ^^

Ben tanıyorum.Bizim union da 😄 [DIESEL]Uni4Life
😜 😜

@_Death_ Tbrkler.İnş. _R3B3LLiOUS_ da kısa zamanda 90 olur xD
E
Erroneous OP ⭐ 18y
Buildin Nasıl acaba ?

eski classic nuker 😁 arkadas yeni skiller kapsamında light+cold+bicheon yapmamış herkes gbi

fire yi kapıcaz sonra heuksal veya bicheon açıcaz bicheon açıcaktk sword shield hazırdı ama char sabah baktk soyuldu
E
Erroneous OP ⭐ 18y
teşekkürler arkadaşlar umarım sizlerde kısa sürede 90olursunuz
X
XipeHocter ⭐ 19y
Buildin Nasıl acaba ?

Bende Build i

Fire : 90
Light. : 90
Cold : 90
Bicheon : 20 😁

Yapmayı Planlıyorum.
A
asdfasdf ⭐ 19y
tebrik ederim bu türk azmiyle . soyulmana rağmen çok tebrik ettim Valla 👍 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap