arkadaslar bence
ödev-dini-korku(bu olmasada olur) bölümleri açılmalı özellikle ödev her okulluya çok lazım oluyo headbang2ft9 headbang2ft9
Bence
· 23 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
23 Yanıt
Punsierde çok baba ödevler var aslında felan fikir sayılmaz lakin oyun sitesinde ödev Shocked olur millet Twisted Evil
Punsierde çok baba ödevler var aslında felan fikir sayılmaz lakin oyun sitesinde ödev Shocked olur millet Twisted Evil
abi ben b siteden ayrılmıyom bari ödevleride burda hallediyim dedim Twisted Evil
bencede olsa tam super olur ıyı fıkır
bakalım admin ne diyecek..
Punsier arşivini bi upload etse o zaman süper olur Twisted Evil Twisted Evil
punsier abide ödev arşivimi var
ABİM BENİMMMMMMM hmm Mr. Green
onda yok yok ki Cool
Ödev iyi olur hatta Öss SOrularıda KOyarım ben Çözdüklerimi Sİnerji Yaratırız
Extra veya Jesus Abi yokmu hmm
headbang2ft9 headbang2ft9 I LOVE PUNSİER headbang2ft9 headbang2ft9
Mr. Green Mr. Green I AM YALAKA Mr. Green Mr. Green
headbang2ft9 headbang2ft9 I LOVE PUNSİER headbang2ft9 headbang2ft9
Mr. Green Mr. Green I AM YALAKA Mr. Green Mr. Green
ödev ve dersler hakkında diye bir bölüm mü hmmmm yeni modlara ihtiyaç olacak o vakit Rolling Eyes
ödev ve dersler hakkında diye bir bölüm mü hmmmm yeni modlara ihtiyaç olacak o vakit Rolling Eyes
Bencede Çok İyi Bi fikir Ben Mod Olarak Katılabilirm Çünjkü Hergün Ödevlerimi Ararken İnt de extrallobada bakyıorum akşam kadar ödev arıyorum ç ok güzel bi ölüm olur aslında gerçekten
harbi ii fikir herkez odevleri koyar ihtiaci olan alir kulllanir
ben olabilirim!!! popcorn
ödev bölümü acılmalı bencede ödev falan oldumu off topic acmak zorunda kalıoz
bencede Bu böüm açılsa çok iyi olur extraloob senden bölümün açışamasını istiyoruz çok işe yarıyacak bir bölüm
site acılmaz valla cok yavaşlar :?!!! Mr. Green
bende şiddetle istiyorum ödev bölümünü hmm say-söz farketmez her türlü problem çözülür Cool ödev yapcaz die forumda gezeriz extrabeer Twisted Evil
site yavaşlamaz ödevle yeni bi bölümle felan
ama açılsa hoş olur talebelerimiz olur yardım ederiz extrabeer
ama açılsa hoş olur talebelerimiz olur yardım ederiz extrabeer
Bencede güzel olur Herkese lazım olan bir şey..
evet okan abide olumlu bakıyo bi tıka bakar içindede 3 bölüm olcak lise-üniversite-ilkögretim-
bide konular işte bu bölümlerde istekler yapılır konular bölümüne istek degil bilgi verici seyler koyarız olurmu ?okan abi onaylada açak şu bölümü ben başvuru formu yollimmi Mr. Green modluk için
bide konular işte bu bölümlerde istekler yapılır konular bölümüne istek degil bilgi verici seyler koyarız olurmu ?okan abi onaylada açak şu bölümü ben başvuru formu yollimmi Mr. Green modluk için
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap