Ben çok sroloader dosyası indirdim ama yapamadım bu 2 çar açmak için botu damı yüklememiz gerekiyo yoksa client'ten mi bana bunları anlatırmısınız.
Şimdiden teşekkür ederim...
Ben sroda 2 çar açmak istiyorum LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!
· 13 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
tam üstündeki konuya bak derim ben ordan yaptım detective
_
_*SaNZCaK*_
⭐ 19y
Kardeşim Buna tıklayarak İstediklerine ulaşabilirsin.
viewtopic.php?f=53&t=31373&hilit=
CEVAP:Kardeşim Botun olması gerekmiyor 2.char açman için gerekli olan Bu linkdeki adımları izlemek olsun.
viewtopic.php?f=53&t=31373&hilit=
CEVAP:Kardeşim Botun olması gerekmiyor 2.char açman için gerekli olan Bu linkdeki adımları izlemek olsun.
Ben onu anladımda onu orda gösterdi sro loaderide indirdim ama botu bulamadım orda anlattım diyo o anlattığı yerin bi adresini tam olarak verirmisiniz.
Ben onu anladımda onu orda gösterdi sro loaderide indirdim ama botu bulamadım orda anlattım diyo o anlattığı yerin bi adresini tam olarak verirmisiniz.
Şifreli Konuşuyo Very Happy
Ben sroloaderi indirdim sonra masa üstüne attım sonrada açtım çıktı 4 şık var onlardan 2 tanesini işaretledim sonra start dedim bekledim baya ama sroyo girmedi...
client deiştirmeyi dene extraokk
Hangi cliedt i kulanıyım peki onu linkini aatarmısınız
_*SaNZCaK*_ ben de bu sayfada gösterdiğin bot yok sadece sroloader var orda anlattığın sroloaderin aynısı var bende ama ben açtığımda sro açılmıyo sroya girmiyo bota gerak yok diyosunuz client i değiştir diyosunuz yapıyorum ama bir birlü girmiyo sro'ya.
orjinal client viewtopic.php?f=53&t=35785 buradan indiebilirsinn
Kardeş bende burdan indirdim ama gene olmuyo bişeymi eksik anlamıyorum .
Ben herşeyi yaptım ama sroloaderi açtığımda start diyorum sroya girmiyo buna bir çözüm bulırmusunuz !!!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap