C Cobalt OP ⭐ 18y 18 yil once #1 21.04.2008 yani bu sabah yarkana baktım kimse yoktu boş boş gerziyoduu ahh ahh içim gitti gönül isterdiki attan inip kes!! Dosyalar (3) s58cye.jpg 3.1 KB 1552fxs.jpg 33.9 KB 9qige9.jpg 2.6 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F ferosero_ ⭐ 19y 18 yil once #2 21.04.2008 yani bu sabah yarkana baktım kimse yoktu boş boş gerziyoduu ahh ahh içim gitti gönül isterdiki attan inip kes!!Güzel ss ve güzel başlık bulmuşsun Ama sabah 7 de lord mu beklenir 😄 Dosyalar (3) s58cye.jpg 3.1 KB 1552fxs.jpg 33.9 KB 9qige9.jpg 2.6 KB TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Aleral ⭐ 18y 18 yil once #3 hp biraz az gibi geldi bana ❓ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cobalt OP ⭐ 18y 18 yil once #4 **hp asss üstümde falas ii item yokk** beklemedim çıkınc bkamaya gittim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 18 yil once #5 Ahh Ne Guzel Duruyo Orda 😈 Ahh Keşke Bendede Öle Olsada Kessem 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 18 yil once #6 Kesseydin Ya neden Bekledin 😈 Yada Beni Cagırsaydın Ben keserdim Gerci Ben o Saatte Yoldaydım Ama 😄 Neyse Güzel SS ler eline Saglan 😉 [GhostDriver] TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil