Icerige atla
Extraloob

ben grandflash extra bı bakarmısın

· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
bundan yaklasık 3-4 ay once hangı serverdı unuttum dogrusu ronınle bır kavgamız olmustu ve ben bu nedenden dolayı bu forum sıtesınden ban almıstım..burda ssler yollamıstım hakkımı aramak ıcın ama baslık dırek sılınıp ban yemıstım...3-4 aydır gıremıyodum bunuda aralıkta actım ıste bı ılgılenırsen sevınırım.. detective kahvekeyfi
11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hmmm enteresan bir konu eskide kaldı istersen konuyu masaya yatırmayalım varsa bir istediğin söyle bakalım nedir ne değildir yardımcı olalım Wink
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
yok acmak degıl zaten amacım tek ıstedıgım banın kaldırılması eger mumkunse Wink
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

yok acmak degıl zaten amacım tek ıstedıgım banın kaldırılması eger mumkunse Wink

bence kaldırılması zor iş çünkü ronin varken banlanmışşın ronin sebebini biliyordur ama yinede okan abi bilir
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y

bence kaldırılması zor iş çünkü ronin varken banlanmışşın ronin sebebini biliyordur ama yinede okan abi bilir

ssleri yollattırma 2 saat Mr. Green bu arada benım +10 blade ın baslıgını bulamıyorum Rolling Eyes
L
Liu ⭐ 19y
vayyyy kimleri görüyoruz hos geldın aramıza extrabeer
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
eyw extrabeer Mr. Green
B
bannedddd ⭐ 19y
Alper mucX
_
_LeGraNd_ OP ⭐ 19y
Mr. Green ÖPTM CAN hmm