bundan yaklasık 3-4 ay once hangı serverdı unuttum dogrusu ronınle bır kavgamız olmustu ve ben bu nedenden dolayı bu forum sıtesınden ban almıstım..burda ssler yollamıstım hakkımı aramak ıcın ama baslık dırek sılınıp ban yemıstım...3-4 aydır gıremıyodum bunuda aralıkta actım ıste bı ılgılenırsen sevınırım.. detective kahvekeyfi
ben grandflash extra bı bakarmısın
· 11 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
hmmm enteresan bir konu eskide kaldı istersen konuyu masaya yatırmayalım varsa bir istediğin söyle bakalım nedir ne değildir yardımcı olalım Wink
yok acmak degıl zaten amacım tek ıstedıgım banın kaldırılması eger mumkunse Wink
yok acmak degıl zaten amacım tek ıstedıgım banın kaldırılması eger mumkunse Wink
bence kaldırılması zor iş çünkü ronin varken banlanmışşın ronin sebebini biliyordur ama yinede okan abi bilir
bence kaldırılması zor iş çünkü ronin varken banlanmışşın ronin sebebini biliyordur ama yinede okan abi bilir
ssleri yollattırma 2 saat Mr. Green bu arada benım +10 blade ın baslıgını bulamıyorum Rolling Eyes
vayyyy kimleri görüyoruz hos geldın aramıza extrabeer
eyw extrabeer Mr. Green
Alper mucX
Mr. Green ÖPTM CAN hmm
Benide öp baane Very Happy mucX
Burgera gel burgera Twisted Evil
Benide öp baane Very Happy mucX
Mr. Green senı yıcem hmm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap