Icerige atla
Extraloob

Ben Geri Geldim

· 29 Yanıt · 1.8K görüntüleme
G
Guernica OP ⭐ 18y
Arkadaşlar geçenlerde yaptığım saygısızlıktan dolayı hepinizden özür diliyorum özellikle Hamza abiden Okan abiden ve saygısızlık ettiğim nicelerinden,yaptığım şeyin ne kadar utanç verici olduğunun farkındayım fakat ben buraya,aileme o kadar çok alışmışım ki başka biryere gidemedim hepinizden çok özür dilerim yaptığım çocukca haraketlerin farkına vardım eğer beni aranıza kabul edebilirseniz tekrar buradayım ben,kendimi daha fazla geliştiricem daha tam yetişemeden boyumdan daha büyük yerlere uzanmıştım ben fakat artık ne yaptığımın farkındayım.eğer beni aranıza yeniden eskisi gibi kabul edebilecekseniz ben burada sizi bekliyor olacağım ben artık eskisi gibi davranmıyacağım size söz veriyorum hepinizi çok ama çok seviyorum. 🙏 🍺 😘

not:Sizi seviyorum 🙏 😘 ❤️
eskiler bilir
29 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
welcome to our family kuzum d.mod olarak başlayabilirsin ^^
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Biz herzaman burdayız bro.Bak ne demiş Mevlanâ Celaleddin Rûmi:

Ne olursan ol, yine gel. 😘 Welcome broth^^
Special thx to Flexi
G
Guernica OP ⭐ 18y
çok sağol abiciim ben kopamıyorum ya sizden mussssmutlu olucaz hep beraber ailemle ❤️
eskiler bilir
M
Metover ⭐ 18y
Biz bir aileyiz tabii ki hatalarımız olabilir ama bu hatalardan ders çıkarmak önemli, eğer kendine güveniyorsan önce kendini kabul etmelisin. 🎭
G
Guernica OP ⭐ 18y
Biz herzaman burdayız bro.Bak ne demiş Mevlanâ Celaleddin Rûmi:

Ne olursan ol, yine gel. 😘 Welcome broth^^

geldim brocuğum geldim 🍺 ❤️ nese:
eskiler bilir
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
çok sağol abiciim ben kopamıyorum ya sizden mussssmutlu olucaz hep beraber ailemle ❤️

Şuan hissettiklerini emin ol en iyi ben anlıyorum. 🤝
Special thx to Flexi
R
Rochas ⭐ 16y
Öncelikle hoşgeldin bro bak okan abıden ıznı de kapmıssın birdaha dene şansını hatalarınıda anlamışsın bunada çok sevindim umarım bu sefer daha basarılı olursun
Hoşgeldin 🍺 ❤️ 😘
G
Guernica OP ⭐ 18y
Biz bir aileyiz tabii ki hatalarımız olabilir ama bu hatalardan ders çıkarmak önemli, eğer kendine güveniyorsan önce kendini kabul etmelisin. 🎭

artık hep beraberiz 😘 🙏 ❤️
eskiler bilir
G
Guernica OP ⭐ 18y
Öncelikle hoşgeldin bro bak okan abıden ıznı de kapmıssın birdaha dene şansını hatalarınıda anlamışsın bunada çok sevindim umarım bu sefer daha basarılı olursun
Hoşgeldin 🍺 ❤️ 😘

im back ❤️ ❤️ 😘
eskiler bilir
A
Addicted ⭐ 19y
welcome back 😊 😆
X
xcorelli ⭐ 18y
sormasi ayip ne yaptin 😜
X
Xanthos ⭐ 19y
Hızlı giden atın poku seyrek düşer diye bir atasözümüz vardır. Tam sana uygun. Bu da sana bir hayat dersidir. Her işte bir hayır vardır
G
Guernica OP ⭐ 18y
Hızlı giden atın poku seyrek düşer diye bir atasözümüz vardır. Tam sana uygun. Bu da sana bir hayat dersidir. Her işte bir hayır vardır

işte bu abi anladım ben nerede hata yaptığımı emin ol bidaha öyle şeyler olmayacak 😘 ❤️ 🙏
eskiler bilir
G
Guernica OP ⭐ 18y
sormasi ayip ne yaptin :P

ben biliyorum ne yaptığımı 😘 ❤️
eskiler bilir
D
Doma$no ⭐ 18y
Bro ne yalan söleyeyeim böyle birşey olacağını tahmin etmiştim.Çünkü 1 gün foruma girememiştim diğer gün bir baktım Guernica diye bir gmod.Şaşırmıştım.Ama olsun özür dilemek erdemdir.
Hep beraber daha iyi işler yapacağız..!! 🍺
G
Guernica OP ⭐ 18y
Bro ne yalan söleyeyeim böyle birşey olacağını tahmin etmiştim.Çünkü 1 gün foruma girememiştim diğer gün bir baktım Guernica diye bir gmod.Şaşırmıştım.Ama olsun özür dilemek erdemdir.
Hep beraber daha iyi işler yapacağız..!! 🍺

tabiki takdir yönetimin. 😘 ❤️
eskiler bilir
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
wb
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Hoşgeldin az sonraki boşlugumda d.mod 'luga atayacam seni 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y