Icerige atla
Extraloob

Ben Ameliyatı Süreci

· 4 Yanıt · 1.6K görüntüleme
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
5 gün önce 20 yıllık bir birlikteliğimi sonlandırma kararı aldım ve artık hayatımın geri kalanında onsuz yoluma devam etmek için estetik doktoruna gitmiştim.

Başta endişelerim vardı nette ararken tam olarak net bir video veya yazı göremiyordum ve merak içerisindeydim. Neticede genel anestezi olmadan cerrahi bir işlem yapılacaktı.
Doktor ameliyat yapacağı bölgeyi uyuşturduktan sonra dayanamayıp sordum: Hisseder miyim?

Şöyle baktı ve dedi ki: Yüzüne bakınca görebiliyorum sende memleketin rüzgarı esmiş, bu memleketin koca bir hayatını yaşamışsın. Farkzet ki acıdı sorarım sana buna mı şikayet edeceksin?
Spoiler
"böyle bir sahne yaşanmadı içimden geldi diye yazayım dedim. Doktor basitçe "Hayır" dedi 😎

Benin olduğu bölgeye yeşil bir bez serdi 5-6 tane pamuk attı keseceği yere...
İşlem sırasında hiç bir şey anlaşılmıyor.
Kesiği dikerken tıpkı bir dikiş sesi çıkıyordu. O sesi duyarken hayret ettim en ufak bir dokunuş bile hissedilmiyor.
Sonrası 2 günde bir pansumandı
4 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Sürecin fotoğrafları var mı ben de düşünüyorum da
ExcI
ExcI OP ⭐ 10y
hayır.
ufak bir iz kalıyor sadece
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Ben geçen sene sırtımda ve yan tarafımda 3 tane falan aldırdım,acımıyor aldırırken ama sonrası sıkıntı yatarken baya rahatsız etmişti dikişler. İzleri hala duruyor köklü benlerin aldırırken izi kalıyor,doktor çıkarmak için o bölgeyi komple kesip atıyor çünkü.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: