evet yanlış duymadınız belenen event gelıyor kasım 6 da halloween (cadılar bayramı) event ve büyük ihtimalle yılbaşına kadar sürecek ve yenı petler eklenecek aynı zamanda jewel boxlarında tekrar düşmesi muhtemel şimdiden herkese bol jewel box ve bol bol güzel itemler haaa buarada temizlik başlayabilir bunada dikkat Twisted Evil
beklenen event kasım 6 da başlıyor
· 17 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
R
RollsRoyce
⭐ 19y
artık bu oyun gold farmer hariç hiçbir botu banlamazlar artık sro botsuz bot srosuz yapamaz sevindim demek baslıyor event
_
___PaRDuS___
⭐ 19y
baslamasın yha server gelmedı charım yok a.q bole ıısn
güzelim bu konuyla ilgili konu zaten vardı niye onun altına yazmıyorsun lütfen böyle yapmayalım mucX
büyük bir ihtimalle 6 KASIM 'daki updatede gelicek Mr. Green Mr. Green
GelSiN GelSiN Mr. Green Mr. Green
jewel box nası düşüyor mob kesinemi yoksa item kırıncamı
Mob Kesince extraokk hmm
güzelim bu konuyla ilgili konu zaten vardı niye onun altına yazmıyorsun lütfen böyle yapmayalım mucX
bu konuyu yazmadan once halloween event dıe aradım bısı cıkmadıı ondan yazdım guzelım ama ksro ya geldıne daır bı yazı vardı onun dısında yoktu alltakı başlığı yenı gordum belkıde gozumden kaçmıştır Laughing
beyler eventte 20000 bın skıll pountten bahsedıyoruz bılen bırılerı cıklama yapabılırmı???
N
NephilimAngel
⭐ 19y
bu event da silk almamış botları banlasalar süper olur ortalık ksden geçilmiyo Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
JEVEL BOX falan gelmiyecek yapılan açıklamada JEVEL BOX J sinden bile bahsetmiyorlar yada bahsediyolarda ben mi görmedim Mr. Green Mr. Green
Güzel bi paylaşım Teşekkür ederim
http://contest.mmosite.com/halloween/sro.shtml
adresine girip üye oluyorsun ve 2 adet oyun oynuyorsun birinde logolardan key bulma biride çıkan resime en kısa sürede basma daha sonra katılmak istediğin çekilişi seçiyosun yani silkroadın kini çekilişe katılıyosun.9 gün boyunca hergün 5 kişiiye 20.000 sp vericekler.
adresine girip üye oluyorsun ve 2 adet oyun oynuyorsun birinde logolardan key bulma biride çıkan resime en kısa sürede basma daha sonra katılmak istediğin çekilişi seçiyosun yani silkroadın kini çekilişe katılıyosun.9 gün boyunca hergün 5 kişiiye 20.000 sp vericekler.
yaf ne zmn gelirse gelsın yeter kı gelsın jewel box kadar guzel bişey yok bence headbang2ft9 headbang2ft9 mucX
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap