Icerige atla
Extraloob

bedava win7 product key

· 6 Yanıt · 2.1K görüntüleme
furious
furious OP ⭐ 19y
bu gün kipada satılan bilgisayarların kasalarında win7 orjinal product key çıkartmalarının yapıştırıldığını farkettim tabi hemen yapıştırmanın fotosunu çektim acaba evde o p.k. kullansam bi sorun olurmu bunu deneyen oldumu 🙄

Spoiler
- Resim Silinmiş.
6 Yanıt
Q
Quattro ⭐ 19y
bu gün kipada satılan bilgisayarların kasalarında win7 orjinal product key çıkartmalarının yapıştırıldığını farkettim tabi hemen yapıştırmanın fotosunu çektim acaba evde o p.k. kullansam bi sorun olurmu bunu deneyen oldumu 🙄

Windows update yapmaz isen sorun çıkmaz bilgisayarında gerçek sahibi update yaparsa birde sen denersen sanırsam sorun yaşanır.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

😈 😈 😁 çok çakalsın bunu ben de düşündüm niyetlendim ama olmayacağını anladım çünkü o pcye o pk ile atıyorlar formatı sonra hemen aktive ediyorlar sen o kodla aktive etsen olmadı - kaçak der. Ha productkey falan boş iş sen win7 atacaksan google amcaya loader diye bir sor bakalım 😉
furious
furious OP ⭐ 19y

😈 😈 😁 çok çakalsın bunu ben de düşündüm niyetlendim ama olmayacağını anladım çünkü o pcye o pk ile atıyorlar formatı sonra hemen aktive ediyorlar sen o kodla aktive etsen olmadı - kaçak der. Ha productkey falan boş iş sen win7 atacaksan google amcaya loader diye bir sor bakalım 😉

hakılısın ... bi an bedava buldum diye heyacanlandıydım 😄 buarada resmi
loaderdede update yapamıyon update yapamadıktan sonrada pek bi anlamı yok 🤔

Spoiler
- Resim Silinmiş.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Loaderda update edebilirsin , çünkü formatta key girmiyorsun en kötü key girmeden trial resetlersin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tabiki illegal bir yöntem ve emin olun işe yaramaz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: