Icerige atla
Extraloob

bebeto

· 17 Yanıt · 3.0K görüntüleme
S
sparoww OP ⭐ 19y
senden bi ricam var 😊 knighta yeni basladımda 😊 onun icin bot gibi bişi arıorum sen actools programı ile b 1 b1 gibi vurus sekilleri yapabilrmisin:)

Ha bide otomotik pot
17 Yanıt
B
BeBeT0 ⭐ 19y
arkadasım kınayttakı clıentın tam adını yaz ve ne ıs yapmasını ıstıosan tek tek yaz
F
fox89hakan ⭐ 19y
1 e mp harcamayan ılk sıkını koy ve z+1 +ctrl alt tab yap arkada msnye herzaman ezte sec buna kıngtonline cılar deyımııle msne kosp denır we ınternete koxp dıye araya bılırsın kıngt botlarını
F
fox89hakan ⭐ 19y
ha bu arada kıngt surumu ne uzun zamandır bakmadıgımdan bılmıyorum yazarsan onuda daha kolay olur
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Kınaty clientinin adı
NE Yapmasını İstediginiz

Yazın Birde Msn de YAzı Yazınca engellemez O Kolay Yukardakı yazdıklarımı yazın
F
fox89hakan ⭐ 19y
bu sadece kıngt dekı bır acık MP harcamayan ılk sıkılını bırakıyosun 1 slota z1 ve msn ye herzaman uste secenegını sec z1 yap maneye tıkal calısıyo dene ıstersen x-trap olması lazım sanırım senın sorunda
S
sparoww OP ⭐ 19y

Kınaty clientinin adı
NE Yapmasını İstediginiz

Knight Online Client

sadece Yaratık seçip 1 ve 2 sikillere bascak .. ha bide knight icin otomotik pot ayarlarsan süper olr

baska bi istegim yok! extraokk
D
DexteR_ ⭐ 19y

Kınaty clientinin adı
NE Yapmasını İstediginiz

Knight Online Client

sadece Yaratık seçip 1 ve 2 sikillere bascak .. ha bide knight icin otomotik pot ayarlarsan süper olr

baska bi istegim yok! extraokk

bebeto otomatik yaratık seçme yanlış hatırlamıosam z di onlarda.
S
sparoww OP ⭐ 19y
b harfi yaratık secio
F
fox89hakan ⭐ 19y
walla uzun zamandır oynamıyom dene bır msnye herzaman uste secenegını sec ve 1. slota mp harcamayan ılk skılının koy yaratık secme hangısı ıse ona ve 1 e bas msnye gerı tıkla ama baska bır sey yapma oyun gıyo gerı takılı kalıyo orada sadece
msn koxp dıye oyunda clanında eskı oyuncular varsa sor onlar anlatıcaktır sana
B
benbeko123 ⭐ 19y
yaa acaba bir silkroad ile ilgili bir sitede knight yada baska oyunların konusulması ne kadar dogru modlarım cwp werebilir mi?
B
BeBeT0 ⭐ 19y
kınt oynamadıgım ıcın auto pot yapamıcam nasıl oldugunu bılmıyorum cunku ama dedıgınızı yaparım
B
benbeko123 ⭐ 19y
Yoq yani ben merak ettiğim için sordum yani sana laf gelsin die deil Mr. Green kahvekeyfi
J

yaa acaba bir silkroad ile ilgili bir sitede knight yada baska oyunların konusulması ne kadar dogru modlarım cwp werebilir mi?

evet sro sitesinde knight online konusulması uygun değil.
uyarın için teşekkür ediyor ve konuyu Knight Online bölümüne taşıyorum extraokk
S
sparoww OP ⭐ 19y

kınt oynamadıgım ıcın auto pot yapamıcam nasıl oldugunu bılmıyorum cunku ama dedıgınızı yaparım

olmadı bebeto mucX
C
Co709 ⭐ 19y

senden bi ricam var 😊 knighta yeni basladımda 😊 onun icin bot gibi bişi arıorum sen actools programı ile b 1 b1 gibi vurus sekilleri yapabilrmisin:)

Ha bide otomotik pot

arkadaşım ac tol ile knight koxp yapılıyo
C
Co709 ⭐ 19y

evet sro sitesinde knight online konusulması uygun değil.
uyarın için teşekkür ediyor ve konuyu Knight Online bölümüne taşıyorum extraokk

Burası ko bölümü ama ....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: