Arkadaslar Siz Bana Gene İnanmicaksınız Ama Haziran Ayında Süper Programlarla Dönücem Ve Onlardan Bazıları İşte
1-No Dc,ZoomHack,Çıplaklık Modu,Küfür Filtresi,CRC32 Kapatma
İlk Ss ler
- Resim Silinmiş.
2-MultiClient(Çift char),No Dc Modifier Bu
İlk Ss Ler
- Resim Silinmiş.
3-Sadece No Dc Olan Modifier İse Tamamen Ücretsizdir Ve Tüm Bot Çeşitleri İle Çalışır.
İlk Ss Ler
- Resim Silinmiş.
NOT:Programlar Haziran 20 Sinde Yayınlancak
BeBeT0 Company 2008 Silkroad TooL Pack (Haziran 20 Yayında)
· 27 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
her şey güzelde bu exl üyeliği girme işi nasıl oluyor onu pek anlamadım?
Yanı Extraloob Üyeligi Olmadan Kullanamıyorsun
Şifre yi nasıl check ediyor sistem pek anlamam bu işlerden ancak sitenin sunucusuna bağlanması gerekir diye tahmin ediyorum
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Bence çok saçma olmuş bunu kullandıktan sonra birisinin acc'sine bir şey olursa hemen seni suçluyacaktır.
L
LegendTurks
⭐ 18y
Bence çok saçma olmuş bunu kullandıktan sonra birisinin acc'sine bir şey olursa hemen seni suçluyacaktır.
oyundaki id ve pw sini yazmayacak extraloobunkini yazacak...
birde bunun için db'ye bağlanması gerekir onun için exl yönetiminden izinsiz yapması imkansız...
J
Jason Walker
⭐ 19y
bahsettiğin şeyi yapabilmen için sitenin datebase'ine ulaşman gerekir. yada sitedeki bütün üyeleri tek tek kaydedip kendin bir database oluşturcaksın ve her yeni kayıt için güncelliceksin.
bana sadece visual basic'de hazırlanmış ssler gibi geldi kahvekeyfi
sabırsızlıkla bekliyorum detective
bahsettiğin şeyi yapabilmen için sitenin datebase'ine ulaşman gerekir. yada sitedeki bütün üyeleri tek tek kaydedip kendin bir database oluşturcaksın ve her yeni kayıt için güncelliceksin.
bana sadece visual basic'de hazırlanmış ssler gibi geldi kahvekeyfi
sabırsızlıkla bekliyorum detective
Auto Click Program Sistemi Gibi Olcak Program Siteye Login Olcak SAdece O Kadar Olmassa Kaldırırız Onu Ayrıca Vb De YAptıgım İçin SSler İlk Programın Bazı Şeyleri Tamam Sadece Son Güncelleme Clientini No Dc İçin Offset Codlar Lazım Onuda Buluruz
J
Jason Walker
⭐ 19y
bekliyorum perde
bebeto harbiden takdir ediyorum çalışmalarını çok teşekkürler güzelim.
Ps : topic sabitlenmiştir.
Daha Hazirana 3 ay var Razz
Hacım Sagol Bu Programların Extraloob a Üyelik Baya Artıcak Ss Ler Ön Tasarım Ssleri Ve BAşladım Yeni Ama Version Takip Edemedigim İçin Gecikebilir Hazirana Kadar Bişi Olmaz İse Bu Projeler Devam Edicek Saygılarımla By BeBeT0
J
Jason Walker
⭐ 19y
peki bişey sorucam neden haziran ? program bitti sadece nodc kaldı diyosun koyda no dc yi sonra güncellersin ?
peki bişey sorucam neden haziran ? program bitti sadece nodc kaldı diyosun koyda no dc yi sonra güncellersin ?
Nedeni Evde İnt Yok Sroyu Takip Edemiyorum.Ve Evde YAzıyorum İnt Kafede Yazamam Programlar Yok Yanımda MultiClient DAha Tamamlanmadı ZoomHAck De Kaldı Diyerleri Tamam Onlar TAmamlanmadan Koyamicagım Çünkü Program Açılmaz
Neyse Bekleriz
Bana U-Modun Modifierinin Yazılarının Ve Görünüşünün Değiştirilmiş Hali Gibi Geldi ...
Hadi Hayırlılsı...
Hadi Hayırlılsı...
ELLERİNE SAĞLIK BEBETO SANA BAZI PM LER ATTIM Bİ BAKARSAN TAM SÜPER OLACAK extraokk
Güzel programlara benziyor tebrikler şimdiden.. kolay gelsin Wink
sitenin databaseine sahip olmasına falan gerek yok explorer gibi sadece giriş ekranı olduğunu düşünün bundan eminim ama yapacak kadar bilgim yok olsa hemen bir şablon yapar koyardım ((sadece ID PW ve giriş yazan anladınız siz Laughing )) ama hazirana atman beni de biraz kuşkulandırdı hadi hayırlısı
sitenin databaseine sahip olmasına falan gerek yok explorer gibi sadece giriş ekranı olduğunu düşünün bundan eminim ama yapacak kadar bilgim yok olsa hemen bir şablon yapar koyardım ((sadece ID PW ve giriş yazan anladınız siz Laughing )) ama hazirana atman beni de biraz kuşkulandırdı hadi hayırlısı
Haziran'a atmamım nedeni evde internetin olmaması nedeniyle programlarla ilgilenemediğimden kaynaklanmaktadır..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap