Icerige atla
Extraloob

Be Ready For 4 The Next Galaxy

· 13 Yanıt · 1.0K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Neyin geleceğini tahmin ediyorsunuzdur sanırım , samsung bana hediye olsun diye doğum günümde tanıtımını yapacak 8)
13 Yanıt
T
tenpanter ⭐ 17y
S3'ten daha büyük olur mu acaba 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
S3'ten daha büyük olur mu acaba :D

Buyuk ihtimal olur diye düşünüyorum çünkü bu telefon 1080p gelecek.Adamlar yavaş yavaş büyük telefonlara alıştırdı bizi s1 s2 s3 s4 derken tablet kullanmaya başlayacağız 3-4 yıl sonra 😊
M
Mirage ⭐ 19y
Yalnız toplanış yerine dikkati çekmek isterim ^^ Salon falan değil yani 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yalnız toplanış yerine dikkati çekmek isterim ^^ Salon falan değil yani :D

Yani? 😆
X
XBosstarix ⭐ 18y
Çok hayvanatımsı büyüklükte olmazsa bu yaz tura çıkıyorum büyük ihtimalle alırım.
M
Mirage ⭐ 19y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi

Yani? 😆

Adamlar Time Square'de telefon tanıtacaklar belki diyorum biggrint1 Türkiye'de olsa standı devirirler diyorum.Yıkarlar diyorum 😆

5 inç olmayacak mı ben mi yanlış biliyorum yoksa?Böyle bir söylenti var en azından.
L
Lordzek ⭐ 16y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi

Yani? 😆

Adamlar Time Square'de telefon tanıtacaklar belki diyorum biggrint1 Türkiye'de olsa standı devirirler diyorum.Yıkarlar diyorum 😆

5 inç olmayacak mı ben mi yanlış biliyorum yoksa?Böyle bir söylenti var en azından.

Belki değil Times Square'de tanıtacaklarını zaten yazmışlar. Ayrıca Times Square'deki dev ekranlarda tanıtırlar %90.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Nete düşmüş resimler videolar var. 4.99" olacakmış, kenarları aliminyum olacakmış. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum 😊

lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nete düşmüş resimler videolar var. 4.99" olacakmış, kenarları aliminyum olacakmış. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum 😊

Sonunda iphone'dan güzel telefon yapmayı becerdiler 😄
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aynı resmi S3 için'de yayınlamışlardı hacım 😊 Hep merak ederim , bu kadar güzel prototipler varken samsung neden kendi dandik tasarımlarını kullanır diye 😊
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

Photoshop level over 9000 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Resmin grafik olduğu belli zaten 😄

Gerçi ben pek ilgilenmiyorum s4 ile, S4 çıkınca fiyatı düşecek olan telefonlarla ilgileniyorum. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: