arkadaşlar bunlar belli bi süre için mi dez avantajları varmı ??
bazı petler 55 silk
· 19 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
hangisi mesela?
ben bugün aldım 88 silk Rolling Eyes
ben bugün aldım 88 silk Rolling Eyes
Hangi petler? İlk defa duydum valla ben. Rolling Eyes Rolling Eyes
kore serverında 55 silk
az önce resmi sitede baktım oyuna girsem bi bakçam 55 silkse hmn kuş alayım ben bi dez avantajı yoksa
bu arada yeni delenler pengu kuş kedi tavşanlar fln
88 silk boşuna 55 slk diye umutlanma
gir bak
Arkadaşım sen Kore ile karıştırmışsın hepsi aynı silk... Eskisi gibi yani...
Resmi sitesinde 55 silk gösteriyo atlayın oyuna
Kuş ve penguen için 55 silk gösterio
Oyuna baktım da 130 silk gösteriyor..
N
NephilimAngel
⭐ 19y
anlamadım ne oluyor
sitede farklı oyunda farklı sanırım silk oranlarında bi yanlışlık var hala fark etmediler kahvekeyfi
sitede yanlış bilgi veriliyor bende sevinmiştim tüh yav
Ya arkadaşım sen ne boş adamsın sırf konu olsun diye açıyorsun sende ii biliyorsunki 88 silk pet ler neden milleti kandırıyorsun kore server ı ile ne alakamız var ilgi çekmek için yeni taktikmi bu hmmmm bence işe yaramaz.....
Ya arkadaşım sen ne boş adamsın sırf konu olsun diye açıyorsun sende ii biliyorsunki 88 silk pet ler neden milleti kandırıyorsun kore server ı ile ne alakamız var ilgi çekmek için yeni taktikmi bu hmmmm bence işe yaramaz.....
adam birşeyi bizle paylaşmak istemiş eger bu boşluksa bu sitedeki herkes boş Confused detective bu arada bence sen ilgi çekmek için başka taktikler buLL Arrow KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL TAKMA SEN KİMSEYİ Idea
sitede farklı oyunda farklı sanırım silk oranlarında bi yanlışlık var hala fark etmediler kahvekeyfi
+1905
+1905
+1905 extrabeer
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap