Bazen mutluluk...
· 20 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor

20 Yanıt
Sana bu fırsatı veren allah'a şükür ediyormusun

Spoiler

😢

Unfaithful
⭐ 16y
8mbit standart olmaya başladığında herkes koyardı hızını, ne kıskanırdım be, 512kbps uydunet kullanıyordum... gün gelir hesap döner....... beter olun güzel kardeşlerim XD
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sana bu fırsatı veren allah'a şükür ediyormusunSpoiler
Allaha neden şükredeyim lan cebimden çıkan paraya ve taşındığım yere şükürler olsun

Slim Shady
⭐ 14y
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
😜 😁 😁 😁
Sana bu fırsatı veren allah'a şükür ediyormusunSpoiler
Allaha neden şükredeyim lan cebimden çıkan paraya ve taşındığım yere şükürler olsun
😜 😁 😁 😁
Bu mesaj Rewind rumuzlu uyeden alinti yapildi

🤣
Taahütüm bittiğinde superonline'ın 25 mbit AKK'siz paketine geçeceğim.
https://www.superonline.net/kampanyalar ... kampanyasi
AKK 400 gb bile olsa yaramaz bana , zaten 3 kişi kullanıyoruz 4.günden 200 gb indirme yapılıyor , 5.gün 3mbit kullanıyoruz.
Yalnız o değilde şunu farkettim , hızları yükselttiler o kadar reklam yaptılar 25 mbit veriyoruz 16 mbit veriyoruz diye artık fiberiz diye, oysaki ülkenin büyük bir çoğunluğu artık 3mbit kullanıyor. BTK'nın artık bu işe bir el atıp en azından 8mbit yapması gerekiyor bunu. İnternet çağında 2.5 mbit nedir arkadaş.
Sana bu fırsatı veren allah'a şükür ediyormusun

🤣
Taahütüm bittiğinde superonline'ın 25 mbit AKK'siz paketine geçeceğim.
https://www.superonline.net/kampanyalar ... kampanyasi
AKK 400 gb bile olsa yaramaz bana , zaten 3 kişi kullanıyoruz 4.günden 200 gb indirme yapılıyor , 5.gün 3mbit kullanıyoruz.
Yalnız o değilde şunu farkettim , hızları yükselttiler o kadar reklam yaptılar 25 mbit veriyoruz 16 mbit veriyoruz diye artık fiberiz diye, oysaki ülkenin büyük bir çoğunluğu artık 3mbit kullanıyor. BTK'nın artık bu işe bir el atıp en azından 8mbit yapması gerekiyor bunu. İnternet çağında 2.5 mbit nedir arkadaş.
Herkesin akkler dolmuş. Bu konu ay başında açılmalı 😄
720p video açamıyom ak
Spoiler

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Spoiler

diyorlar sonra murat niye ofise gelmiyor 😈

👍
Bu mesaj Tweety rumuzlu uyeden alinti yapildi
hile var 😢
Spoiler
diyorlar sonra murat niye ofise gelmiyor 😈
hile var 😢
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Temet Nosce
⭐ 17y
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap