B BigWarLike OP ⭐ 19y 10 yil once #1 Malûm bayram geliyor 😊 Site için görsel yapayım dedim. İhtiyacı olan olursa faydalanabilir 😊 Telif hakkı benim 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
S seskes ⭐ 19y 10 yil once #2 bu ne ya zua TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BigWarLike OP ⭐ 19y 10 yil once #3 Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildibu ne ya zuaNe oldu la 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S seskes ⭐ 19y 10 yil once #4 Bu mesaj BigWarLike rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildibu ne ya zuaNe oldu la :)kanka daha sade daha yaratıcı daha az renk kullan. ya da bu resmin alt tarafına bi kanayan gül koy facede paylaş 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BigWarLike OP ⭐ 19y 10 yil once #5 şu levha gibi şeyler yamuk olmasa mıydı ki 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S seskes ⭐ 19y 10 yil once #6 renkler daha pastel olsun mesela en fazla üç farklı renk kullan yazı tipini değiştir biraz ufak yapabilirsin. kırıcı konuşuyorum ama kızma bana art niyetim yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BigWarLike OP ⭐ 19y 10 yil once #7 Yok hacım zoruma gitmez böyle şeyler. 4 dakika uğraşmışımdır. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil