Icerige atla
Extraloob

Bayan Moderatörler Aranıyor >>>

· 69 Yanıt · 15K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Idea Idea Bayan Moderatörler Aranıyor Idea Idea

Sitemizde açılan Silkroad Girls bölümleri için bayan moderatör alımları başlamıştır
yukarıda ki mod alımları bannerına tıklayıp gerekli yerleri doldurup göndermeniz yeterlidir.

Saygılarımla,
69 Yanıt
T
Hayırlı olsun bayanların bolumu Mr. Green
Siteyi takip eden Bayan sayısı yapağı var sanırım ozel bolum açtıracak kdr
C
Crumby_ ⭐ 19y
h.olsun şimdiden bayan üyelere
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bayan üyemiz yok ki artık kendi aramızda takılırız burçtu modaydı hoş ben şimdi müzik de ekleyeyim oraya bari albumleri falan takip ederiz.
T
Müzik iyi olur Zaten evrenseldir
Universal Mr. Green
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
ben olabilirim ayol..zuahahahah Mr. Green Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
L
Okuyalar Sınıftaki Kızlarla paylaşsınlar siteyi tahtaya Büyük yazılarla www.extraloob.com bayanlara özel bölümler etkinlikler vb..yazınlar..Maksat üye kazanmak. Mr. Green
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
iki tane mod bölüm altında geyik yapıyor yersiz Exclamation
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y

iki tane mod bölüm altında geyik yapıyor yersiz Exclamation

+1907 daha olmaz abi.. Cool
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
D
DeepdarK ⭐ 19y
_Darkness_ kanka adaylığını koysana Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
MakmeN ⭐ 19y
bayan moderator aranio topic anltina yazi yazanlarin hepsi erkek
E
emre81 ⭐ 19y
bu nası iş yaw bişiy anlamadım bayan moderatör aranıyomuş hıh
E
EyLuL ⭐ 19y
Ben şahsen moderatör olabilirim.Fakat ilk defa moderatör olucam yane Nasıl Olduklarını bilmiyorum Sad Sad
T
Tengrİ ⭐ 19y
HayırLı olsn ama böle olmaz içinden gelenler bikaç global atsınlar serverlerinde http://www.extraloob.com bayanlara özel bölüm açtı tüm bayan silkroad oyuncularını bekleriz diye. 😊
E
EyLuL ⭐ 19y
Biraz yardım ederseniz sevinirim. phpbb de hiç modluk yada admınlık yapmadım. Smf kendı forumum wardı birtek onu biliyorum bilenlere soruyorum farkı warmı Laughing
T
Tengrİ ⭐ 19y
gerçekten bir bayan kullanıcı oldugunu ispat et önce ondan sonra öretiriz herseyi yaparsın 😊
E
EyLuL ⭐ 19y

gerçekten bir bayan kullanıcı oldugunu ispat et önce ondan sonra öretiriz herseyi yaparsın 😊

Nasıl ispat edebilirim ?
T
Tengrİ ⭐ 19y
sana öm atıyorum.
P
pfffffff ⭐ 19y
bayanmi erkekmi saglamasini yapmak zorunda degiliz
mod basvurusu yapar dmod iken isi ogretiriz tc kimlikten de bakariz erkekmi bayanmi diye sonra mod olur.
F

Biraz yardım ederseniz sevinirim. phpbb de hiç modluk yada admınlık yapmadım. Smf kendı forumum wardı birtek onu biliyorum bilenlere soruyorum farkı warmı Laughing

yaw sana kimse adminlik yap demediki phpbb smf takmana gerek yok senin görevin yani bir modun görevi paylaşım yapmak düzeni sağlamak örnek davranışlarda bulunmak vs. bunlar içinde phpbb bilgisine hiç mi hiç ihtiyaç yok zaten phpbb en basit sistemdir smf nin adminliğini yapan biri çok kolay bir şekilde phpbb nin üstesinden gelebilir kendine güven yeterki Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: