Icerige atla
Extraloob

BattleField Serileri

· 23 Yanıt · 5.7K görüntüleme
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
BattleField 1942

Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
Part8
Part9
Part10

BattleField Vietnam Rip

23w8qo5.jpg

Part1
Part2
Part3
Part4
rar şifresi : hackhell

BattleField 2
-Resim Silinmiş.

Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
Part8
Part9
Part10
Part11
Part12
Part13
Part14
Part15
Part16
Part17
Part18
Part19
Part20
Part21

Crack

rar pass: hackhell.com

BattleField 2142 Rip

Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
Part8

Şifre: hackhell

Sanırım Şu anda BattleField Bad Company PS3 ve XBOX için Çıkmış Ama PC ye çıkmamış. SS lerini Araştırdım...

gi01.jpg

gi02.jpg

gi03.jpg
Dosyalar (4)
23 Yanıt
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
extraloob
abi ben bunları biliom bi tek seriden Very Happy sen biliosan isimleri yaz ben onlarıda koyayım Very Happy

bu arada 2142 nin ss lere baktım güzelmiş bn indiriom Very Happy

-Resim Silinmiş.
battlefield-2142-2.jpg

Dosyalar (1)
D
Dampyre ⭐ 19y
2142 yi pek beğenmedim..
bence COD daha iyi ama multiplayer oynayacaksan
Battlefield Cool
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
çok teşekkürler lakin hepsi elimden geçti Cool

bi şu anda pc ye çıkmayan bad company kaldı tek kelime ile özetlersek üzerine oyun tanımam 2142de MEC'ler ayrı bir tat denemenizi tavsiye ederim bu arada cod falan demişsiniz arasında dağlar kadar fark var bf 2 profesyonel bir online game cod 3.sınıf human2pc modeli atınızçöpe.com Mr. Green
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

2142 yi pek beğenmedim..
bence COD daha iyi ama multiplayer oynayacaksan
Battlefield Cool

zaten battlefield ın oynadığım serilerinde single player yoktu Very Happy
J

bi şu anda pc ye çıkmayan bad company kaldı tek kelime ile özetlersek üzerine oyun tanımam 2142de MEC'ler ayrı bir tat denemenizi tavsiye ederim bu arada cod falan demişsiniz arasında dağlar kadar fark var bf 2 profesyonel bir online game cod 3.sınıf human2pc modeli atınızçöpe.com Mr. Green

unreal tournament vardı bi ara onuda seviyodum ben Very Happy
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y

cod 2 serisinide bitirdim fakat medal of honor gibi tek kişi ülkeyi işgal ediyor Very Happy

mesela senaryo var her yerde sen bi kişi öldürmen gerekiyo adamların çatışma effect i yapıyor Very Happy ama ortada ölen kalan yok arada vuruluyorlar ama ölmüyorlar Very Happy ama ben kaza kurşunu atınca teke gidiyorlar Very Happy yani Ben olmasan bi şey yapamayacaklar Twisted Evil BF öyle değil ks bile yapıyolar Very Happy
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
tek kişi ülkeyi işgal ediyor Mr. Green Mr. Green cüneyt abi gibi desene Mr. Green Mr. Green

cod 2 serisinide bitirdim fakat medal of honor gibi tek kişi ülkeyi işgal ediyor Very Happy

mesela senaryo var her yerde sen bi kişi öldürmen gerekiyo adamların çatışma effect i yapıyor Very Happy ama ortada ölen kalan yok arada vuruluyorlar ama ölmüyorlar Very Happy ama ben kaza kurşunu atınca teke gidiyorlar Very Happy yani Ben olmasan bi şey yapamayacaklar Twisted Evil BF öyle değil ks bile yapıyolar Very Happy
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
zuhaah bi nevi öyle Very Happy
L
LiFeGuaRD ⭐ 19y
ben bf korsan almıştım 2142 ea account qerekiomuş onuda başwurdum editör 5 ay oldu cvp qelmedi muhtemelen rafda account nasl alınır bilen warsa söleye bilirmi thnx burdan olmas çok uzun süre diosanıs e posta adresimi wereyim :[email protected] şididen saolun
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
ala ala ne account u online oynamayı mı denedin sen. Online oynayabilmek için Hesap gerekiyor doğrudur. sen bide hamachi yi dene...

bu arada ben oyunu indiriyorum son part yüzde 92 de Very Happy bi sorun olmazsa kurarım hamachi den oynarız senle ama multi si fln varmı lan dan oynanır mı bilmem orasını.

Hamachi Hakkında bilgi almak için bu topic e bak...

viewtopic.php?f=36&t=24777
yaw son sahne nerdesin yaw
ya ben yine giremiorm ya exle sitede kars1las1rsan lütfen sole yaw giremiorm evde girebiliordm ç1k1s yap1nca yine ayn1 sey oldu =((( yard1m edin ya lütfen konunn yeri buras1 dl ama özr dilerm ben yelpazemi geri istiyorum =((
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
tamam ben pm attım gereken yere...
Q
Quincey ⭐ 18y
vietnamı indirdim
yüklüom part1 ve part2yi yükledim part3ü istemedi sonrada açılmadı napmam lazım.
Q
Quincey ⭐ 18y

vietnamı indirdim
yüklüom part1 ve part2yi yükledim part3ü istemedi sonrada açılmadı napmam lazım.

benim sorunla ilgilenecek yokmu
S
SonSAHNE OP ⭐ 19y
hacım 3 partı da bi klasöre koy 1. yi extract here yaptın mı 2. ve 3. yü istemez.

sorun farklı birşeyden kaynaklanıyodur. sen bana ss ver ben bakayım ama ilk önce hepsini klasöre atıp tekrar kurmayı dene
W
WeAre ⭐ 19y
saol arkadaşım indiriyoz işn bi problem çıkmaz bende bu seriyi arıyodum 2 gündür buldum sonunda
M
Macro ⭐ 19y
1 yıllık konu neden uplanır anlamam
W
WeAre ⭐ 19y

tüm hepisini indirecem bi daha aramak zorunda kalmayım die
M
Macro ⭐ 19y

tüm hepisini indirecem bi daha aramak zorunda kalmayım die

😆 o da güzel sana kolay gelsin ama linkleri bi yere kaydet bence nolur nolmaz