Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 10 yil once #1 İzledikçe güzelleşiyor 🤣 3TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
lemonade ⭐ 17y 10 yil once #2 Attigi flash bombası mi onun 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Unfaithful ⭐ 16y 10 yil once (düzenlendi) #3 hahaha 😄 Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N narkozzzzz ⭐ 14y 10 yil once #4 Genelde türkiyede olur böyle şeyler ama 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 10 yil once #5 Anlamadım ama güldüm 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 10 yil once #6 Bende BF4'de böyleyim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 10 yil once #7 MW3 den sonra Battlefiled 3 denemiştim daha oyunun başlarında bi binada bana ateş eden adamı bir türlü bulamamam yüzünden oyunu bıraktım 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
VatanSRO Server Sahibi ⭐ 10y 10 yil once #8 yarıldım resmen ya :d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil