Evet arkadaşlar bu başlıkta Battle Arena sslerinizi herkese gösterebilirsiniz!! makara:
Merakımdan çatlıcam hee çabuk olun makara:
Battle Arena Maceralarınız
· 24 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
N
NightStalker
⭐ 19y
Bende battle arena ersmi koydun sandım amerakdan girdim 🙄
Maceralarınız diyo bilmem farkında mısın?2.çoğul şahıs .Yani siz.Birisini ve yanındaki diğer kişileri belirtirken kullanılır.Kişinin kendisi hariç.Anlatabildim mi?Ben anlattım aslında.Peki sen?Anladın mı?
nasıl giriliyo bilen yok tam olarak şu an hayalet avına girmeye calışdım kayıt olmuyo bugda galiba
Aynen daral:
Aynen daral:
O zaman sana da aynı cevabı yolluyorum.
D
dontmention
⭐ 17y
yha agalar bende indirdim update gunu update bitti calıstırdım açılmıo hiç açılmıo hemde hata da wermio anlamadım walla bi yardımcı olurmusunuz napablirim
@Dogukan
Sanki millet hata yapmıs gıbı konusuyosun daha 2dk oldu herkesın gırmesını nasıl beklıcen ayrıca SS bölümü daha bi konu acıyosun SS koymuyosun SS bölümündeki bir konunun ıcınde SS var umuduyla girenlere laf ediyorsun ? hayırdır
Sanki millet hata yapmıs gıbı konusuyosun daha 2dk oldu herkesın gırmesını nasıl beklıcen ayrıca SS bölümü daha bi konu acıyosun SS koymuyosun SS bölümündeki bir konunun ıcınde SS var umuduyla girenlere laf ediyorsun ? hayırdır
N
NightStalker
⭐ 19y
@Dogukan
🤝
+1905 👍
Ne o göz devirmeler daral gelmeler falan.Senin aklının almayacağı şeyler bunlar.
🙏
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Maceralarınız diyo bilmem farkında mısın?2.çoğul şahıs .Yani siz.Birisini ve yanındaki diğer kişileri belirtirken kullanılır.Kişinin kendisi hariç.Anlatabildim mi?Ben anlattım aslında.Peki sen?Anladın mı?
Ukalalığın da sırası değil (!) . Bİlmem anlatabildim mi ?
@Dogukan
Buğra,Doğukan '' SS lerinizi şimdi koyun '' dememiş ki,B.A giren SS alıp koysun tarzı bir cümle kurmuş. 😁
Burak bole bı konu baslıgını daha kımse B.A ya gırememısken ve herkes heycanla nasıl bı se oldugunu beklerken resımsız acıp mıllet resım koymadı dıye laf edıyor -.-
Burak bole bı konu baslıgını daha kımse B.A ya gırememısken ve herkes heycanla nasıl bı se oldugunu beklerken resımsız acıp mıllet resım koymadı dıye laf edıyor -.-
Buğra adam '' Maceralarınız '' demiş demek ki girememiş ki -nız ekini kullanmış.Bence buraya o heyecanla girip başlığı anlamayarak okuyanlarda de sorun vardır 😜
@Dogukan
Buğra,Doğukan '' SS lerinizi şimdi koyun '' dememiş ki,B.A giren SS alıp koysun tarzı bir cümle kurmuş. 😁
insanlar nasıl anlamak isterlerse öyle anlıyorlar.ama kimsenin idrak etme fizibilitesini geliştiremem.neyse.teşekkür ederim.
Ayrıca resim koymadı diye laf etmek ne ya!!Gerçekten idrak etme sorununuz var.Bana gelmiş göz deviriyorlar,laf ebeliği yapıyorlar.Sonra ben cevap verince ukala oluyorum.Yok öyle.Hiç resim koymadınız diye kızmış mıyım bi?Ispat etsene.Çok patetik davranıyorsunuz.
Thoobia tekrar teşekkür ederim.Anlama sorunu olanlar ilk sayfadaki mesajımı okusun.Sonra gelsin.
Ana rahmi terk.
Adamın resım war sandım dıye gırdım demıs sen adama laf ebelıgı yapıyosun burda cok bılmıs gıbı konusacagına adama durumu acıklasan 2dk ınsan gıbı yorum yapsaydım bunlar olmazdı yok kardesım k.bakma yanls anlamıssın dıyıp ıza etseydın oda sana tesekkur etcektı ayrıda dıer adamada artıst gıbı "o zaman sanada aynısınısı soyluyorum " dıyosun -.- tereyagı misali ...
Tamam konuyu çok uzatmayalım.
@Buura
Çakma inci yazarı :!!&%&!

@Buura
Çakma inci yazarı :!!&%&!
Spoiler

Allah Allah konuşmadan önce bi defa düşünmesin kimse.Başlığı,yazanları iyi okusun sonra gelsin.Telefondan laf mı yetiştireceğim,izahat vereceğim herkese.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
DuskSRO | 100CAP | FREESILK | Survival Arena | Battle Arena | CH | BETA 07.03.2017 Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. Doca ONLİNE | 100 Cap | Free Silk | Survival Arena | Battle Arena | CH | 01.04.2017 DuskSRO | 100 Cap | Free Silk | Survival Arena | Battle Arena | CH | Beta 07.03.2017 SILKROAD ONLINE BATTLE ARENA GÜNLERİ VE SAATLERİ ve GRUPLARI