yarın geliyor bence, büyük ihtimalle koca sroyu indirmek yerine launcher üstünden update yapacağız aklınızda bulunsun 😜
Battle Arena
· 9 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
of off harbiden yarın geliyor mu büyük gün desene awww makara:
Yarın olmasa diğer hafta geliyor ve ben göz göre göre oyuna başlamıyorum 🙏
yarın geliyor bence, büyük ihtimalle koca sroyu indirmek yerine launcher üstünden update yapacağız aklınızda bulunsun :P
launcher mi? nasıl?
yarın geliyor bence, büyük ihtimalle koca sroyu indirmek yerine launcher üstünden update yapacağız aklınızda bulunsun :P
launcher mi? nasıl?
Oyunu açıp start'a bastığımız yerden diyor arkadaş haftalık updateler gibi ama sanmıyorum öyle olacağını
evet öyle olmayacak siteden indircez yarın açılır download hafatada yeni clientle ve yeni sw ye başlarız inş:)
launcher mi? nasıl?
Oyunu açıp start'a bastığımız yerden diyor arkadaş haftalık updateler gibi ama sanmıyorum öyle olacağını
ksroda böyle oldu ^^
inşolur 😄 ama sanmıom çünkü önizleme güncellemede download a basıon coming soon yazıo
Ksro'yu bilmiyorum olabilir o zaman ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Doca ONLİNE | 100 Cap | Free Silk | Survival Arena | Battle Arena | CH | 01.04.2017 DuskSRO | 100 Cap | Free Silk | Survival Arena | Battle Arena | CH | Beta 07.03.2017 Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. DuskSRO | 100CAP | FREESILK | Survival Arena | Battle Arena | CH | BETA 07.03.2017 KSro Battle Arena Görüntüleri ve Nova Hediyeleri.