Icerige atla
Extraloob

+ BASMAK LA ILGILI BUG BILGISI OLANLAR ICERIYE !

· 24 Yanıt · 4.3K görüntüleme
W
windstorm OP ⭐ 17y
Arkdaslar dün bildiginiz üzere upgrade bugu olustu ve herkes +30 falan bastı ? bu sorunun cozumu sızce rollback ile mi olur ? ben rollback gelir diye pk falan oldum uyuz olduklarıma 😊
24 Yanıt
*
RollBack gelmedi ama gelmicek desekte olmaz Joymax bu ne yapcağı belli olmaz ^^
J
Josephine ⭐ 17y
Oyun dağıttı sanki 🙄
W
windstorm OP ⭐ 17y
arkadaşlar mutlaka rollback şartmış ben rollback dilekçesi yolladım joymaxe isterseniz sizde yollayın 101 +30 blade basmış adam geziniyor.. olur iş değil..
B
Ben de ⭐ 17y
Olsunda kastığımız bütün expler boşa gitsin :S
W
windstorm OP ⭐ 17y
ben dünden beri %40 kastım bunun başka bi yolu yok rollbackk ..
B
BiG BoY ⭐ 18y
iyi ki bıraktım şu oyunu 😊 yoksa bu hali iyice deli ederdi insanı.
*
RollBack gelsin çünki adaletsizlik olur kaybettiğiniz Exp'ler içinde Joymax size yeni bir sürprz yapar 😉
H
HolyGirls ⭐ 18y
İsyan ederim 3 lv kastm dünden bugune ne rollback i yaa-,-
E
Bosuna mı sp kasıyorum sımdı , gelicekse kasmayım bari bosuna masraf xD
D
Defance ⭐ 19y
peki rollback gelinirse plusın suresi uzarmı ? tekrar
C
Rollback falan gelmicek zaten dün serwerlar 30 dakika bakıma alındı o +30 basan lar a dün rollback geldi şu an kimsede +30 falan yok boşuna canınızı sıkmayın 🕵️
_
Rollback falan gelmicek zaten dün serwerlar 30 dakika bakıma alındı o +30 basan lar a dün rollback geldi şu an kimsede +30 falan yok boşuna canınızı sıkmayın 🕵️

Bug giderildi canımcım sadece kod degiştirdiler. Scriptten anlayan kişiler kolayca anlayabilir.Server geri alınmadı kaldıgı yerden devam ediyor silahlarda adamlarda .
S
sezzerx ⭐ 19y
cidden bosunamı sp kasıyoruz simdi :S
W
windstorm OP ⭐ 17y
benim kafama takılan şu rollback atıcaklarsa boşa kasıyoruz ? ama joymaxdan hlaa bir açıklama yok FW vardı bugun kaleler el değiştirdi rollback zor ama rollback atmadan o silahların gitmesi çok zor? zaman geçtikçe rollback atılma ihtimali düşüyor..
A
alpbey07 ⭐ 18y
rollback gelmiyecek gelirse oyncular ısyan eder + joymax o adamların weaponlarını sıler weyahut --BAN--
W
windstorm OP ⭐ 17y
rollback gelmiyecek gelirse oyncular ısyan eder + joymax o adamların weaponlarını sıler weyahut --BAN--

silemez adamı banlamak için neyle suçluyacak ? adam özel birşey yapmadı bug yapmak için ayrıca adam 101 item düşürmüş onu da silemez bug u yapmak için özel birşey gerekmiyor .. sadece itemi basmak yeterli dolayısıyla banlaması ve silmesi olanaksız.. ancak zamanı geri alabilir yada başka bi apptallık yaparlar..
A
alpbey07 ⭐ 18y
adamın ıd pw sını alır gırer çara sıler cıkar olmadı meşur hırsız CEO ya telefon acar su adamı soy ıtemı de sat npc ye der geçer gider
H
hardtrance ⭐ 16y
adamın ıd pw sını alır gırer çara sıler cıkar olmadı meşur hırsız CEO ya telefon acar su adamı soy ıtemı de sat npc ye der geçer gider

makara: makara: makara: güzel yöntem
rollback gelmesin kardeşim bugun SON silah düşürmüşüz zaten oasiste + basan olmadı hoyt 👴
A
alpbey07 ⭐ 18y
iristede olmadı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: