İyi günler beyler oynadığım pvp serverda milletin elinde full + 15 +17 falan item satışıda yok sayılır.Onlardada pre var bende de ama ben en fazla +9 yaptım.Şimdi sorum şu acaba süreklimi deniyorlar yoksa belli bir taktik mi var ?
+basma
· 13 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Magic lucky powder var mı swde?
yok yani normal luck powder war sadece
Özelden tarifini gönderiyorum.
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Premiumun verdiği luck değeri kaç?
%15
Normaldir basarlar 😄 Aynı değerlere sahip başka bi swde advsiz 10 bastım, advsiz 12 basan arkadaşlar vardı.
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Peki bunun yolu nedir yani nasıl basacam sürekli deneyerekmi bikere +9 adv li +11 yaptım yakınca oyunu bırakmak geldi
Normaldir basarlar 😄 Aynı değerlere sahip başka bi swde advsiz 10 bastım, advsiz 12 basan arkadaşlar vardı.
Peki bunun yolu nedir yani nasıl basacam sürekli deneyerekmi bikere +9 adv li +11 yaptım yakınca oyunu bırakmak geldi
Slim Shady
⭐ 14y
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
oyuna gel sana gold vereyim 10b felan kasmıştım o sw de 😁 Belki yardımım dokunur. Bu arada pre pluslu adamla kolay kolay yarışamazsın. 👴
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiNormaldir basarlar 😄 Aynı değerlere sahip başka bi swde advsiz 10 bastım, advsiz 12 basan arkadaşlar vardı.
oyuna gel sana gold vereyim 10b felan kasmıştım o sw de 😁 Belki yardımım dokunur. Bu arada pre pluslu adamla kolay kolay yarışamazsın. 👴
Sürekli dene , sabır işi ve korkmucan
[F MS]
Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Bazılarıda db'de açık bulup basıyordur bırak bence o server'ı 😄
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Saol Nick Ne
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiNormaldir basarlar 😄 Aynı değerlere sahip başka bi swde advsiz 10 bastım, advsiz 12 basan arkadaşlar vardı.
Saol Nick Ne
L
L0nelyHeRo
⭐ 13y
Ya bu + işi şans işidir insanı deli edebilir ama benden tavsiye fazla kimsenin olmadığı boş yerlerde dene ve sakın 1 tane iteme + basarak gitme toplu bas atıyorum 10tane aynı itemden al daha bile fazla olabilir hepsini sıra sıra dene +5e getir ondan sonra dene +7e falan öyle öyle git birden denersen bi iteme şansın düşük olur.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap