Icerige atla
Extraloob

+basma

· 13 Yanıt · 3.2K görüntüleme
T
Tauriel OP ⭐ 15y
İyi günler beyler oynadığım pvp serverda milletin elinde full + 15 +17 falan item satışıda yok sayılır.Onlardada pre var bende de ama ben en fazla +9 yaptım.Şimdi sorum şu acaba süreklimi deniyorlar yoksa belli bir taktik mi var ?
13 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Magic lucky powder var mı swde?
T
Tauriel OP ⭐ 15y
yok yani normal luck powder war sadece
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Özelden tarifini gönderiyorum.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Premiumun verdiği luck değeri kaç?
T
Tauriel OP ⭐ 15y
%15
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Normaldir basarlar 😄 Aynı değerlere sahip başka bi swde advsiz 10 bastım, advsiz 12 basan arkadaşlar vardı.
T
Tauriel OP ⭐ 15y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Normaldir basarlar 😄 Aynı değerlere sahip başka bi swde advsiz 10 bastım, advsiz 12 basan arkadaşlar vardı.

Peki bunun yolu nedir yani nasıl basacam sürekli deneyerekmi bikere +9 adv li +11 yaptım yakınca oyunu bırakmak geldi
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi

Peki bunun yolu nedir yani nasıl basacam sürekli deneyerekmi bikere +9 adv li +11 yaptım yakınca oyunu bırakmak geldi

oyuna gel sana gold vereyim 10b felan kasmıştım o sw de 😁 Belki yardımım dokunur. Bu arada pre pluslu adamla kolay kolay yarışamazsın. 👴
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Sürekli dene , sabır işi ve korkmucan
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bazılarıda db'de açık bulup basıyordur bırak bence o server'ı 😄
T
Tauriel OP ⭐ 15y
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi

oyuna gel sana gold vereyim 10b felan kasmıştım o sw de 😁 Belki yardımım dokunur. Bu arada pre pluslu adamla kolay kolay yarışamazsın. 👴

Saol Nick Ne
L
L0nelyHeRo ⭐ 13y
Ya bu + işi şans işidir insanı deli edebilir ama benden tavsiye fazla kimsenin olmadığı boş yerlerde dene ve sakın 1 tane iteme + basarak gitme toplu bas atıyorum 10tane aynı itemden al daha bile fazla olabilir hepsini sıra sıra dene +5e getir ondan sonra dene +7e falan öyle öyle git birden denersen bi iteme şansın düşük olur.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: