Z Zippy OP ⭐ 15y 13 yil once #1 Richie-Richus olarakda bilinen bu ırk donanım manyaklığının ne derecelere ulaşılabildiğini gösteriyor eekd1 Spoiler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 Abi bayılıyorum böyle şeylere ya , hele masaya neonları takıyorlar ya bitiyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Kalkandelen ⭐ 17y 13 yil once #3 😱 Ben buna hastayım işte 🤤 Para ve Huzur alkis: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #4 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mirage ⭐ 19y 13 yil once #5 "Love my hobby" ^^ Daha şimdi gördüm bunu.Efsane ya TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zippy OP ⭐ 15y 13 yil once #6 Masaya bende bittim.Bunu yapan adamın o soğutma ile o/c yapmadan duracağınıda zannetmiyorum 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Temet Nosce ⭐ 17y 13 yil once #7 Aşık oldum. ❤️ summer4: summer4: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once #8 Sanırım bunu yapmam 10senelik bir iş hayatım demek fakirliğin gözü kör olsun 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade ⭐ 17y 13 yil once #9 Bana sadece alienware'ın bir bilgisayarını verseler yeter ya gerek yok bu kadarına 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once #10 Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiBana sadece alienware'ın bir bilgisayarını verseler yeter ya gerek yok bu kadarına :DBu zaten bilgisayar değilki uzaydan gelen yarı mekanik bir varlık türevi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F favretto ⭐ 16y 13 yil once #11 araba yarışı oyununu gerçekçi kılmak için bu kadar para harcayacağına araba alsaymış TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D djfko ⭐ 18y 13 yil once #12 Bu mesaj favretto rumuzlu uyeden alinti yapildiaraba yarışı oyununu gerçekçi kılmak için bu kadar para harcayacağına araba alsaymışadam hakli,dagilin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Collapse ⭐ 16y 13 yil once #13 arabası yoktur sanki.. pcsi böyle olanın arabası ferraridir zaten. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AngeLicMoon ⭐ 16y 13 yil once #14 Buna verdiğin paraya git araba al onu sür ya 😊 daha mantıklı :):) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xperyon ⭐ 15y 13 yil once #15 Sürülecek daha bir sürü şey var arabada takılı kalmışsınız 🍿 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #16 abi suan cok istedigim bir sey oldu heveslendim ama bunu yaptiracak kadar param olsa buna o parayi vermem tabi 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil